Tuotannon esihenkilö, NMC Cellfoam Oy

NMC Cellfoam on pohjoismaiden johtava solumuovien, kumien ja eristeiden jatkojalostaja. Suunnittelemme, valmistamme ja toimitamme asiakaskohtaiset ratkaisut monenlaisiin sovelluksiin kuten eristämiseen (ääni, lämpö, ​​tärinä), vaimentamiseen, tiivistämiseen, henkilö- ja tuotesuojaamiseen. Asiakaskuntamme koostuu sadoista menestyvistä teollisista toimijoista. Tehtaamme sijaitsevat Tampereella, Kinnahultissa ja Malmössä.

NMC Cellfoam on osa NMC-konsernia, joka on johtava kansainvälinen ja kasvukeskeinen muovialan yritys. NMC on perustettu vuonna 1950. Toimipisteitä meillä on yli 25 paikassa, meitä on yhteensä 1650 ja palvelemme asiakkaita 120 maassa.

Lue meistä lisää: NMC Cellfoam

Oletko valmistavan teollisuuden tuotantoympäristöt tunteva osaaja, jolle on sydämen asia auttaa tuotantotiimit onnistumaan ja kehittymään yhdessä. Meillä on sinulle tarjolla mielenkiintoinen rooli osaavan henkilöstömme parissa Tampereella. Hyppää mukaan kasvuun ja tule menestymään kanssamme!     

TUOTANNON ESIHENKILÖ

Uudistamme tuotanto-organisaatiotamme tukemaan kasvuamme ja etsimme sinusta vahvistusta tuotantopäällikkömme Riston vetämään tuotannon joukkueeseen. Valmistamme asiakasräätälöityjä ratkaisuja solumuoveista, kumista ja eristemateriaaleista mm. käsi- ja vesileikkaamalla, stanssaamalla, liimaamalla, jyrsimällä sekä erilaisin pinnoitusratkaisuin. Tuotannossamme työskentelee noin 50 työntekijää kahdessa vuorossa arkipäivisin. Hyödynnämme tuotannossa Lean -metodeja.

Millaisessa roolissa tulisit meillä työskentelemään?  Tulet työskentelemään tuotannon toisen vuoron esihenkilönä eli myös itse 2-vuorotyössä ja vastuullasi on n. 20-30 henkilöä. Tehtäväsi on huolehtia optimaalisesta resursoinnista, työn tehokkuuteen, laatuun ja turvallisuuteen vaikuttavista asioista, osaamisen ja monitaitoisuuden kehittämisestä ja ennen kaikkea siitä, että tiimilläsi ja sen jäsenillä on edellytykset onnistua tehtävissään. Luonnollisesti tärkeä osa työtäsi on eri työvaiheiden rytmittäminen, tuotannollisissa aikatauluissa pysymisestä huolehtiminen ja aktiivinen yhteydenpito eri sidosryhmiin. Osallistut lisäksi työtapojen ja prosessien kehittämiseen sekä koneiden huoltojen suunnitteluun yhdessä kunnossapidon kanssa.

Edellytämme sinulta soveltuvaa teknisen alan koulutusta tai työkokemuksen kautta hankittua vastaava pätevyyttä. Sinulla on aiempaa kokemusta tuotannon esimiestehtävistä, mieluiten valmistavan teollisuuden parissa. Olet osaava tuotannon operatiivisen arjen tavoitteiden mukaisessa johtamisessa ja myös kehitystoimien edistäjänä. Eduksesi katsomme kokemuksen Lean -metodien hyödyntämisestä tuotantoympäristöissä.

Henkilönä olet helposti lähestyttävä, keskusteleva, positiivisesti ajatteleva ja vahva tiimipeluri. Osaat kohdata erilaiset ihmiset yksilöllisesti ja luoda hyvää yhteishenkeä. Rakennat tulevaisuutta mahdollisuuksia luoden ja yksilöiden vahvuuksia hyödyntäen. Olet toimeen tarttuva ja voitat helposti ihmisten luottamuksen. Kannustat ihmisiä kehittymään ja kehittämään työtään. Tiukoissa paikoissa sinusta löytyy tarvittaessa myös asiallisen jämäkkää johtajuutta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän korkean teknologian vakavaraisessa yrityksessä. Vahva osaamisemme ja koko asiantuntevan organisaatiomme tuki antavat vahvan pohjan työllesi. Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele itsesi! Edistämme rekrytointia ketterästi emmekä käytä hakuaikoja.

Tiedustelut ja hakuohjeet:

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme Mentekin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

Hae paikkaa ilmoituksen ylä- ja alalaidassa olevaa hae tätä paikkaa -nappia painamalla. Ilmoitathan hakemuksesi yhteydessä myös alustavan palkkatoiveesi. Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin!

LOMAKAUDEN VAIKUTUS REKRYTOINTIPROSESSIIN: Olemme Mentekissä lomalla 12.7 – 8.8. Otamme hakemuksesi ilomielin vastaan jo nyt. Edistämme rekrytointiprosessia aktiivisesti jälleen 9.8 alkaen. Hyvää ja aurinkoista kesää! Terveisin Mentekin väki

 

 

Mentek Advisors on rekrytointi-, suorahaku- ja valmennuspalveluita tarjoava asiantuntijayritys, joka yhdistää osaajat ja yritykset sekä verkostot vaikuttavalla tavalla. Tarjoamme palveluitamme modernin teknologian tukemana kaikkialla Suomessa. Mentek tulee sanoista menestyksen tekijä. Yritysten ja yhteisöjen menestyksen takana on aina menestyksen tekijä, ihminen. Kun menestyksen tekijät rekrytoidaan heille soveltuviin ja merkityksellisiin työtehtäviin, toisiaan täydentäviin työyhteisöihin ja kannustavan johtamiseen piiriin, syntyy menestystarinoita. Mentekillä missiomme on mahdollistaa menestys auttamalla menestyksen tekijöitä ja yrityksiä löytämään toisensa sekä yhdistämään heidän päämääränsä yhteiseksi tulevaisuudeksi. Olemme tukena myös muutostilanteissa, kun yksilö tai yritys kohtaa haasteita. www.mentek.fi

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

NMC Cellfoam Oy

Sijainti: Eturuskonkatu 2, Tampere
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!