Tuotannon kesätyöt

Haussa TUOTANNON KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ Helsingin Vallilaan

Sinä, jolla on halua ja kykyä työskennellä kahvin ja mausteiden maailmassa - etsimme sinua joukkoomme!

Haemme täysi-ikäisiä kesätyöntekijöitä monipuolisiin työtehtäviin sekä paahtimon että maustetehtaan puolelle. Pääasiallinen työpisteesi voi siis sijaita vaikka suolalinjalla tai kahvipapupussien parissa, välillä myös vaihdellen eri työpisteiden välillä. Työtehtäväsi sisältävät mm. tuotteiden pakkaamista sekä tuotantolaitteiden käyttöä.

Sinun kannattaa ehdottomasti käydä jättämässä hakemuksesi, mikäli olet kiinnostunut elintarvikealasta, omaat työtä pelkäämättömän asenteen ja tiimityö on sinulle mielekästä. Sinulla on rutiininsietokykyä sekä valmiutta fyysiseen työhön. Kommunikoit sujuvasti suomen kielellä. Perehdytämme kaikki kesätyöntekijämme tehtäviin, joten nopea oppimiskyky sekä oma-aloitteisuus ovat valttia.

Viikkotyöaika on 40t/viikko. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville aamu -ja iltavuoroihin, mutta sinulla tulee olla valmiutta työskennellä tarvittaessa myös viikonloppuisin sekä kolmivuorotyössä. Kesätyöt ajoittuvat huhti–syyskuulle, tarkemmat ajankohdat sovitaan valittujen henkilöiden kanssa.  Toivomme saavamme hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä täytämme kiireellisimpiä tehtäviä heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Meiran yli 180 työntekijän joukkoon sisältyy lukuisia eri alan ammattilaisia. Meitä eri tehtävissä työskenteleviä meiralaisia yhdistää avoimuus, ammattimaisuus, hyvä asenne sekä tahto ja taito tehdä laatua asiakaslähtöisesti. Työskentelet perinteikkäässä tehtaassamme keskellä Helsingin sykettä. Panostamme ”Hyvä työpaikka” -ohjelmamme myötä työhyvinvointiin, ammatillisiin kehittymismahdollisuuksiin ja työn ja vapaa-ajan tasapainoon. Tarjoamme kesätyöntekijöillemme mm. työterveyden palvelut, lounasedut sekä henkilöstömyymälän hyvät tuote-edut.

Haluatko osaksi Vallilan perhettämme? Lähetäthän meille hakemuksesi 31.5.2022 mennessä.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö

Meira

Helsingin kantakaupungissa tietää saapuneensa Vallillaan, kun ilmassa tuoksuu täyteläinen kahvin aromi. Tuoksu tulee Meiran kahvi- ja maustetehtaalta, jossa paahdetaan jo kolmannes suomalaisten juomasta kahvista; Kulta Katriinaa, Segafredoa ja Saludoa. Täällä päätyvät pakkauksiinsa myös rakastetut Meiran ketsupit, sinapit, maustamis- ja leivontatuotteet, suolat sekä pähkinät. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 84,8 milj. euroa, ja työllistimme 188 henkeä. Meira on osa italialaista Massimo Zanetti Beverage -konsernia, joka on yksi Euroopan suurimmista kahvialan yrityksistä. Päämäärämme on luoda asiakkaillemme, työntekijöillemme ja kumppaneillemme reilusti parempia hetkiä. Sitä olemme tehneet suurella sydämellä ja sinnikkyydellä jo vuodesta 1914.

Puhelin: 0207443500
Sähköposti: rekrytointi@meira.fi
Sijainti: Aleksis Kiven katu 15, Helsinki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!