Tuotannon operaattori, Drug Product tiimi

Haemme lääketehtaamme osaavaan ja kasvavaan joukkoon tuotannon operaattoria tässä vaiheessa ensisijaisesti Drug Product -tiimiin.

Toivomme sinun olevan koulutustaustaltasi esimerkiksi lääketeknikko tai lääkealan perustutkinnosta valmistunut osaaja tai vaikkapa laborantti, bioanalyytikko tai farmaseutti. Kokemus puhdastilatyöstä tai lääketuotannosta on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Drug Product -tiimi keskittyy aseptiseen täyttämiseen ja tuotteen loppuvaiheen toimenpiteisiin kuten formulointiin, fillingiin sekä pakkaamiseen liittyviin toimintoihin. Lisäksi työtehtävät Drug Product -tiimissä voivat pitää sisällään valmistelutoimenpiteitä, kuten laitepesuja ja välinehuoltoa. Työtä tehdään D-, B -luokan puhdastiloissa, joten kokemus esimerkiksi sairaalafarmasiasta ja lääkevalmistuksesta on eduksi, mutta ei välttämätöntä sillä perehdytämme sinut tehtäviisi.

Jos olet työotteeltasi tarkka ja järjestelmällinen etkä pelkää laitteita tai haasteita ja muuttuvia tilanteita, sinulla on hyvät edellytykset sopia joukkoon. Meillä on työkielenä pääasiassa englanti, joten sinun tulisi pystyä seuraaman englanninkielisiä työohjeita sekä kommunikoimaan tarvittaessa englanniksi. Ennen kaikkea etsimme kuitenkin mukavia työkavereita, joilla on can do -asenne.

Työsuhteesi on toistaiseksi voimassa oleva ja toivoisimme sen alkavan mahdollisimman pian joulu-tammikuun aikana. Meillä tehdään töitä 2-vuorotyönä ja osittain myös viikonloppuisin. Myöhemmin tulevaisuudessa työ voi olla myös 3-vuorotyötä.

Tarjoamme sinulle dynaamisen ja kansainvälisen työyhteisön. Tuemme fyysistä ja henkistä hyvinvointiasi hyvällä työterveyshuollon palveluvalikoimalla sekä ePassi-tilillä. Lisäksi tarjoamme sinulle kehittymismahdollisuuksia, laajan perehdytyskoulutuksen ja lämpimän vastaanoton. Ennen kaikkea pääset osalliseksi mahtavaa työporukkaa! ​FinVector sijaitsee elämää sykkivässä Kuopiossa, joka tarjoaa asukkailleen turvallisen elinympäristön, ystävällisen ilmapiirin ja puhtaan luonnon.

Hae tehtävään 4.12. mennessä oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja voit kysyä Senior HR Specialist Eetu Salmelalta, eetu.salmela(at)finvector.com.

Haku alkaa ja päättyy

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • soveltuva koulutus

Lisäksi eduksesi on:

  • puhdastilatyön kokemus
  • englannin kieli
  • tarkka ja järjestelmällinen työote
  • laitteiden käyttö

Tarjoamme

  • ePassi
  • kattava työterveyshuolto
  • vapaa-ajan toiminta-aktiviteetteja

FinVector

FinVector Oy is a growing pharmaceutical company authorized by FIMEA, following the procedure of Good Manufacturing Practice (GMP). FinVector is internationally recognized and is a pioneer in its operational field. FinVector works on the cutting-edge biopharmaceuticals and we’ve invested into building state-of-the-art development and GMP facilities for Viral Vector and Cell Therapy platforms including vaccines. Our research and development agenda is focused on the most commonly used gene therapy vectors: adenoviral, adeno-associated viral (AAV) and lentiviral vectors and innovative cell therapies. FinVector offers a versatile and responsible work environment and the work is done together with a group of professionals from various fields. FinVector is owned by Ferring Ventures and we are located in Kuopio, Finland.

Sähköposti: info@finvector.com
Sijainti: Microkatu 1, Kuopio
Logo

Tuotannon operaattori, Drug Product tiimi

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!