Tuotannon suunnittelija

”Fira on rakennusalan uudistaja ja tiedolla johdetun palvelurakentamisen rohkea suunnannäyttäjä. Datan hyödyntäminen, digitaaliset ratkaisut, modulaarisuus sekä ihmisten välinen vuorovaikutus ja yhteistyö ovat toimintamme ytimessä. Meillä on avoin työyhteisö, jossa ihmisiä kuunnellaan. Läpinäkyvyys, välittäminen ja luottamus arvoina ohjaavat toimintaamme.

Rakennamme hyviä koteja, tiloja ja työpaikkoja, parempaa arkea ja kestävää tulevaisuutta. Fira-konserniin kuuluu asuntoja, liike- ja toimitiloja, modernisointia ja putkiremontteja päätoteuttajana tekevä Fira Oy, digitaalisia rakentamisen palveluja kehittävä Fira Smart Services Oy ja modulaarisia kylpyhuoneratkaisuja kehittävä Fira Modules Oy. Fira-konsernin pääkonttori sijaitsee Vantaan Technopoliksessa ja vuonna 2020 konsernin liikevaihto oli 249,6 miljoonaa euroa."

Haemme nyt peruskorjausprojekteihin tuotannon suunnittelijaa.Tuotannon suunnittelijana vastaat projektien valmistelusta urakkasopimusten varmistuttua. Valmisteluvastuullasi on kattavasti lähes kaikkeen työmaan käynnistämiseen liittyvät tehtävät aikataulujohtamisesta laadunhallintaan. Toimit tiiviissä yhteistyössä työpäälliköiden, projektipäälliköiden, hankinnan ja työmaan kanssa.

Odotamme:

  • Soveltuvaa rakennusalan koulutusta AMK/DI
  • Aiempaa kokemus rakennusalalta, työmaatausta katsotaan eduksi
  • Hyvät viestintä- ja yhteistyötaidot
  • Aktiivista otetta tehtäviin ja positiivista asennetta
  • Kykyä ja halua hyödyntää oppimiaan rakentamisen järjestelmiä, digitaalisia työkaluja ja sovelluksia

Asuntoperuskorjauksissa on töissä 35 rakentamisen ja asiakaspalvelun ammattilaista. Meillä on rento tekemisen meininki, joka näkyy myös asiakkaalle asti korkeana asiakastyytyväisyytenä. Meitä ohjaa halu tehdä asiat aina vielä vähän paremmin ja meille hakeutuukin kehittämismyönteisiä tekijöitä. Hierakiamme on matala ja kommunikointi mutkatonta. Meidän tiimiin on helppo tulla ja panostamme uuden kollegamme perehdyttämiseen. Meillä pääset uudistamaan rakennusalaa osaavassa porukassa, joka rakentaa kaupunkia ihmisten kanssa ja luo mahdollisuuksia uudelle liiketoiminnalle. Pääset vaikuttamaan ihmisten arkeen – koteihin ja muihin rakennettuihin ympäristöihin. Me uskomme, että fiksumpi yhteiskunta rakennetaan yhdessä.

Kiinnostaako sinua rakennusalan ravistelu ja uuden kehittäminen? Tule mukaan rakennusalan huippujengiin, jossa ravistellaan rakennusalaa yhdistämällä digitaalisuus ja yhdessä tekeminen. Jos tehtävä kiinnostaa niin laitathan hakemuksen meille pikaisesti, kuitenkin viimeistään 6.2.2022 mennessä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Kokkonen, putkiremonttilinjan johtaja p. 0400 204250.

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: vakituinen

Työsuhde-edut

Firalla huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista, viihtyvyydestä ja turvallisuudesta. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja henkilöstöedut sekä mahdollisuuksia jatkuvaan oppimiseen ja kehittymiseen mm. Fira Akatemiassa. Me Firalla autamme tarvittaessa pääkaupunkiseudulle muutossa. Ensimmäiselle kahdelle kuukaudelle on mahdollista saada majoitus Firan kustantamana, näin saat aikaa oman kodin etsimiselle.

Fira

”Olemme merkittävä rakentaja pääkaupunkiseudulla ja konsernimme liikevaihto oli 250 milj. € vuonna 2020. Visiomme on vahvistaa rooliamme palveluyhtiönä, joka luo uutta kysyntää uusilla ratkaisuilla. Sananlaskumme sanoo ”Jos haluat mennä nopeasti, mene yksin. Jos haluat mennä pitkälle, mennään yhdessä.”

Sijainti: Teknobulevardi 3-5, 01530 Vantaa
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!