Tuotannon työntekijä

Etsimme aaltopahvitehtaalle Valkeakoskelle tuotannon työntekijöitä toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin.

Työtehtäväsi voi koostua mm. aaltopahvin valmistuksesta tai jalostuksesta tuotantokoneilla. Tehtävässä hoidat kokonaisvaltaisesti oman työskentelyalueen tehtäviä yhdessä tiimin kanssa. Kunnossapidollinen osaaminen katsotaan eduksi, jolloin voit osallistua koneen vikakorjauksiin ja huoltotöihin. Tehtävässä vaaditaan valmius 3-vuorotyöhön.

Paperiteollisuuden, aaltopahvitehtaan ja aaltopahvin jalostuksen tuntemus on eduksesi, mutta ei välttämätön. Oma asenteesi ohjaa menestystäsi ja kehittymismahdollisuuksia erilaisiin tehtäviin. Olet tuotantoympäristössä tapahtuviin muutoksiin positiivisella tavalla suhtautuva ja ratkaisukeskeinen myös ongelmatilanteissa.

Oletko hakemamme ammattilainen tai hyvällä oppimiskyvyllä varustettu tuleva ammattilainen pahvin parissa? Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla vahva osa kehittyvää ja kasvavaa yritystämme. Onnistumistasi tukevat moderni tuotantoympäristö ja ammattitaitoinen tiimi ympärilläsi.

Hakijoita haastatellaan jo hakuaikana ja valinta tehdään heti sopivien henkilöiden löytyessä.

 
Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi

Adara Pakkaus Oy

Adara on merkittävä aaltopahvin ja aaltopahvipakkausten valmistaja. Tehtaamme sijaitsee Valkeakoskella, jossa toiminnan juuret ulottuvat 1930-luvulle. Tarjoamme asiakkaillemme puupohjaisia ja kierrätettäviä pakkausratkaisuja.

Viime vuosina olemme investoineet  vahvasti tuotantoomme, ja kehitämme jatkuvasti omaa toimintaamme. Olemme vahva kotimainen toimija, jonka luotettavuus varmistaa pitkäaikaiset asiakassuhteet. 

Puhelin: 020 744 8800
Sähköposti: hr@adara.fi
Sijainti: Radanvarsitie 9 Valkeakoski
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!