Tuotannon vetäjä

Haemme nyt Avant Powerille Ylöjärvelle tuotannon vetäjää ottamaan vastuun kokoonpanolinjan ylösajosta ja käyttöönotosta sekä tuotannon organisoinnista jatkossa.

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään uudenlaisten teknologioiden parissa ja omaksumaan uutta hyvin käytännönläheisellä otteella. Joudut tunnistamaan ja aktiivisesti ratkomaan erilaisia tuotantolinjan käyttöönotossa ilmeneviä kehitystarpeita. Saat vaikuttaa prosesseihin, erilaisten työvaiheiden rakentumiseen ja yhteisten toimintatapojen pitkäjänteiseen kehittämiseen.

Kokoonpanolinjallamme valmistetaan akkumoduuleita, joista kootaan seuraavassa vaiheessa akkupaketteja. Linja koostuu automaattisesta tuotantosolusta, jossa robotti mittaa, puhdistaa, liimaa ja latoo akkukennot paikoilleen. Kokoonpanosolun jälkeen kennot menevät heavy wire bonding-koneelle, jossa kone liittää akkukennot virtakiskoon. Toimit kokoonpanolinjan pääkäyttäjänä ja otat erityisesti tuotantolinjan koneet ja erilaiset automatisoidut ratkaisut haltuusi.

Tässä tehtävässä pääset kartuttamaan osaamistasi uudenlaisen tuotantoteknologian parissa. Tuotannon käynnistyttyä organisoit akkuvalmistuksen tuotantoa ja osallistut työhön itsekin. Pääset myös kouluttamaan ja perehdyttämään uusia linjalle tulevia työntekijöitä.

Sovit tehtävään erinomaisesti, jos sinulla on:

  • Soveltuva tekninen korkeakoulututkinto (AMK-insinööri tai DI)
  • Tuotannonsuunnittelun osaamista, mieluiten sarjatuotannon parista
  • Kokemusta automaatiosolujen parista ja parametrimuutosten tekemisestä tuotantokoneille
  • Mahdollisesti aikaisempaa kokemusta automatisoidun linjan ylösajosta
  • Logiikka- tai numeerista ohjelmointitaitoa
  • ERP-järjestelmien käyttökokemusta

Tuotannon vetäjänä toimit järjestelmällisesti ja täsmällisesti myös isommat kokonaisuudet hahmottaen. Olet utelias ja oppimishaluinen uuden teknologian omaksuja. Tartut ympäristössämme tarjoutuviin monipuolisiin tehtäviin aktiivisesti, ratkaisuhakuisesti ja yrittäjähenkisellä otteella. Sinulla on joustavat vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä sujuva suomen ja englannin kielen taito.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä tehokkaassa ja innovatiivisessa tiimissä, vahvan ja arvostetun markkinajohtajabrändimme siipien suojissa. Tehtävä tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja vaikuttaa tehtaan toiminnan rakentamiseen tulevaisuudessa!

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Hanna Nyqvist, p. 020 746 9421 ke 15.3. ja ke 29.3. klo 15-16. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja cv:si hakupainikkeen kautta 3.4.2023 mennessä. 

Jätä tietosi alkaen ja viimeistään

Avant Power

Avant Tecno Oy on maailman johtava korkealuokkaisten pienkuormaajien ja niiden työlaitteiden ja lisävarusteiden valmistaja. Yritys aloitti toimintansa vuonna 1991. Vuosien saatossa Avant on muodostunut käsitteeksi pienkuormaajien alalla monien innovatiivisten ratkaisujen ansiosta. Avantin tehdas sijaitsee Ylöjärvellä, Tampereen kupeessa. Lisäksi Avantilla on omat myyntiyhtiöt Saksassa, Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa ja Brasiliassa sekä maahantuojat yli 50 maassa eri puolilla maailmaa. https://www.avanttecno.com/fi

Avant Power Oy on Avant Tecno Oy:n uusi tytäryhtiö. Vuonna 2022 toimintansa aloittanut yritys valmistaa maailmanlaajuisesti ainutlaatuisia suurtehoisia akkuja, jotka on suunniteltu erityisesti pienkuormaajiin. Avant Powerin akkutehdas sijaitsee Avant Tecnon tehtaan läheisyydessä.

Sijainti: Ylötie 1, Ylöjärvi
Logo

Tuotannon vetäjä

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!