Tuotannonsuunnittelija

Etsimme asiakasyrityksellemme Kokkolaan.

TUOTANNONSUUNNITTELIJA

Tehtävässä edellytetään teknisen puolen insinöörin tutkintoa. Ymmärrät tuotannon täsmällisen kuormituksen merkityksen tuotannon tehokkuudelle. Vastuullasi on osaltaan tehtaamme hienokuormituksen suunnittelu sekä sen työnjohdollinen toteutus. Muodostat yhteistyötiimin kahden kokeneen kollegan kanssa, joten edellytämme sinulta hyviä yhteistyötaitoja. Suunnittelun ja työnjohtamisen lisäksi osallistut erilaisiin kehittämishankkeisiimme, joilla vahvistamme kilpailukykyämme jatkuvan parantamisen periaatteiden mukaisesti.

Työllistyessäsi meille saat

  • vakituisen työsuhteen menestyvässä kotimaisessa yrityksessä
  • vakavaraisen yrityksen hyvät työsuhde-edut

Koulutamme sinua tehtävässä vaadittaviin taitoihin ja varmistamme onnistumistasi hyvin suunnitellulla perehdytyksellä, joten voit olla myös urakehityksesi alussa.

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy

Luottamukselliset yhteydenotot ja lisätietoja tehtävästä saat soittamalla tai sähköpostitse. Mika Niininen 040 730 3327, mika.niininen@talentcenter.fi

Hakuaika tehtävään päättyy 31.07.2024

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Talent Center Oy

Talent Center on modernien HR-palveluiden asiantuntijatalo. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä ja Porissa. Tarjoamme 
kokonaisvaltaisen ratkaisun yrityksen henkilöstötarpeisiin. Palveluihimme kuuluvat: rekrytointi, suorahaku/headhunting, henkilöarviot, henkilöstövuokraus, henkilöstökyselyt sekä organisaation HR-tarpeet kokonaisvaltaisesti kattava HR Partner -malli. 

Sähköposti: info@talentcenter.fi
Sijainti: Konepajanranta 4, Pori
Logo

Tuotannonsuunnittelija

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!