Tuotannonsuunnittelija

Toimintamme jatkuvasti kasvaessa etsimme nyt joukkoomme sinua, tuotannonsuunnittelija.

Vastaat työssäsi tuotantoprosessiemme suunnittelusta tiiviissä yhteistyössä tuotannon työnjohdon sekä hankinta- ja myyntihenkilöstömme kanssa. Toimit tärkeässä roolissa tuotannon sujuvuuden varmistamisessa huolehtien mm. tuotantokalenterimme (Robex) ylläpidosta, tilausten karkea- ja hienokuormituksesta sekä toimitusaikojen vahvistamisesta asiakaspalvelulle. Osallistut myös toimitusketjun hallinnan ja tuotannon kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus haastaa ja kehittää itseäsi. Saat käyttöösi nykyaikaiset työvälineet sekä Molokin kattavat henkilöstöedut. Tuotannonsuunnittelijan tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

Työ edellyttää vahvoja organisointitaitoja, asiakaslähtöistä ja oma-aloitteista otetta tehtävien hoitamiseen sekä kykyä hallita rinnakkain useita kokonaisuuksia. Toivomme sinulta myös vahvaa kokemusta tuotannonsuunnittelusta tai vastaavista tehtävistä. Sinulla on mielellään teknisen alan koulutustausta (esim. insinööri) ja osaat hyödyntää tehokkaasti nykyaikaisia tuotannonohjausjärjestelmiä (esim. MES, Visma L7/LTR). Arvostamme myös kokemusta kokoonpanoteollisuuden parista sekä positiivista asennetta ja kiinnostusta kehittämiseen.

Kuulostaako tämä sinun paikaltasi?

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen hakupainikkeen kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 26.1. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Ari Halttunen 14.1. klo 12–13 ja 20.1. klo 12–13 puh. 010 3429 227.

Jätä tietosi alkaen ja viimeistään

Molok Oy

Molok Oy on jätehuollon edelläkävijä, joka suunnittelee ja rakentaa vastuullisia Molok®-jätehuoltoratkaisuja. Yhtiö on laajentunut 30 toimintavuotensa aikana kansainväliseksi yritykseksi, jonka ympäristöä, kustannuksia ja aikaa säästävää järjestelmää käyttävät päivittäin miljoonat ihmiset ympäri maailmaa. Molok® tuotteita myydään yli 40 maahan ja niitä on erilaisissa asumisen kulttuureissa, yhteensä yli 170 000 yksikköä.

Molok Oy:n pääkonttori ja tuotanto sijaitsevat Nokialla. Yhtiön liikevaihto 2020 oli noin 23 MEUR ja sen palveluksessa on vakituisesti 80 henkeä.

Molok Oy:n toiminta on sertifioitu laadun (ISO 9001), ympäristön (ISO 14001) ja työturvallisuuden (OHSAS 18001) alueilla.

Sijainti: Nosturikatu 16, Nokia
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!