Tuotannonsuunnittelija

Pyroll Converting Oy
Malminsuontie 6, Siltakylä
Haku alkaa ja päättyy

Haemme Pyroll Siltakylän yksikköön kehittämishenkistä ja asiakaslähtöistä

TUOTANNONSUUNNITTELIJAA

Tehtäväsi on laatia aikataulutettu tuotantosuunnitelma työtilauksista tuotantolinjoille. Seuraat aktiivisesti tuotannon aikataulujen pitävyyttä, raportoit työkulun tilanteesta ja teet tarvittaessa muutoksia tuotantosuunnitelmaan toimitusaikataulujen varmistamiseksi. Olet päivittäisessä yhteydessä asiakkaisiin. Siedät hyvin päivittäisiä rutiineja, mutta olet kiinnostunut myös projektiluonteisista tehtävistä. Tehtävässä on mahdollisuus tehdä osittain etätyötä, mutta arvostamme asumista lähellä tehdasta.

Sinulla on muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä tuotannonsuunnittelussa ja soveltuva tekninen tai kaupallinen AMK-tasoinen koulutus. Olet käyttänyt toiminnanohjaus- ja/tai tuotannonsuunnittelujärjestelmiä ja olet kiinnostunut kehittämään tietojärjestelmien hyödyntämistä omassa työssäsi.

Sinulla on kyky hahmottaa kokonaisuudet ja ratkaista ongelmia myös paineisissa tilanteissa. Olet systemaattinen, rauhallinen ja huolellinen tekemisissäsi. Omaat hyvät tiimityöskentelytaidot ja olet palveluhenkinen viedessäsi asiat aikataulussa loppuun saakka. Kommunikoit selkeästi ja olet tarvittaessa jämäkkä vuorovaikutuksessa. Olemme kansainvälinen yritys eli toivomme, että sinulla on hyvä englannin kielen taito.

Olemme yhtä suurta perhettä – Tule mukaan meidän ketjuumme.

Lisätietoja yrityksestä ja tehtävästä saat soittamalla Eezy Personnel, seniorikonsultti Tuija Pulkkinen, puh. 050 3595 212. Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 1.8.2021 mennessä www.eezypersonnel.fi sivujen kautta.  

Pyroll Converting Oy

Pyroll Convertingin Siltakylän yksikkö kuuluu Pyroll Converting ryhmään, joka työllistää noin 250 oman alansa timanttista ammattilaista yhteensä viidessä eri yksikössä ja neljässä eri maassa. Koko ryhmän liikevaihto on noin 45 milj. Euroa ja se on Euroopan johtava kartongin ja paperin jatkojalostamiseen erikoistunut yritys. Pyroll Siltakylän yksikkö työllistää tällä hetkellä n. 50 henkilöä.  Meidän päätavoitteenamme on tuottaa asiakkaillemme, maailman johtaville kartongin ja paperin valmistajille sekä heidän asiakkailleen, lisäarvoa. Toimintamme kulmakivet ovat vastuullisuus, keskinäinen kunnioitus, jatkuva panostaminen uuteen teknologiaan sekä innovatiivisuus. Keskinäinen kunnioitus niin henkilöstöä, asiakkaita sekä ympäristöä kohtaan on tehnyt meistä halutun kumppanin ja myös työnantajan monille erikoisosaajillemme kaikissa toimipisteissämme ympäri Eurooppaa. Näistä kulmakivistä on myös johdettu arvomme, jotka ovat Respect, Passion ja Sustainability.

Ota yhteyttä:

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!