Tuotannonsuunnittelija

Sinituote on vahvalla kasvu-uralla. Vastuullisuus ja halu olla siivousvälineiden valmistuksen edelläkävijä jatkossakin edellyttää meiltä huippuosaamista myös valmistuksen kehittämiseen.

Oletko sinä meidän uusi

TUOTANNONSUUNNITTELIJA

jolla on näkemystä ja näyttöä tuotannon tehokkuuden päivittäisjohtamisen kehittämisessä LEAN-periaatteiden mukaisesti; ”Doing smarter not harder”. Toimit tiiviissä yhteistyössä LEAN-toiminnanohjausjärjestelmämme pääkäyttäjän sekä tuotannon työnjohdon kanssa. Vastaat tuotannon hienokuormituksesta ja menetelmäkehityksestä yhteistyössä konerakennuksen kanssa. Vastuullesi kuuluu myös tuoterakenteiden hallinnan kehittäminen ja ylläpito. Raportoit tehtävässäsi suoraan tuotantojohtajalle.

Tarjoamme mahdollisuuden laajaan ja monipuoliseen tehtäväkenttään, jossa pääset osallistumaan valmistuksen laaja-alaiseen kehittämiseen oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaisesti.

Tässä tehtävässä kappaletavaravalmistuksen prosessin tekninen osaaminen, halu ja taito kehittää prosessia yhteistyössä tuotannon johdon kanssa ovat tärkeimmät menestystekijät. Olet vastaavissa tehtävissä jo näyttöjä antanut osaaja, jolla on tuotantotalouden tai konetekniikan insinöörin tutkinto tai muu tehtävässä menestymistä tukeva koulutus.

Tehtävässä korostuu erinomaiset ongelmanratkaisutaidot, sosiaalinen pelisilmä ja ihmistuntemus sekä itsenäinen työote. Ja koska organisaatiomme kansainvälistyy, englannin kielitaidosta on merkittävä etu. Saksan ja ruotsin kielitaito lasketaan eduksi.

Saat tueksesi sitoutuneet ja motivoituneet työkaverit. Arvostamme Sinituotteella jalat maassa -asennetta ja itseohjautuvaa, joustavaa sekä ratkaisukeskeistä toimintatyyliä roolista ja tehtävästä riippumatta. Panostamme henkilöstön hyvinvointiin, ja meille hyvä työntekijäkokemus on sydämen asia.

Työskentelet pääasiallisesti Kokemäen tehtaalla, mutta tehtävän hyvä hoitaminen edellyttää mahdollisuutta työskennellä myös Akaan tehtaallamme sekä muissa Sinituotteen toimipisteissä.

Kiinnostuitko? Voit kysyä lisää tehtävästä tuotantojohtaja Jukka Heiskalta 040 840 3825 jukka.heiska@sinituote.fi

Hae tehtävää viimeistään 1.12.2021.

Jätä tietosi alkaen ja viimeistään

Sinituote Oy

Sinituote Oy on Pohjoismaiden johtava siivousvälineiden, vaatehuollon tuotteiden ja autonhoitotarvikkeiden valmistaja ja markkinoija. Vastuullisuus ohjaa meitä kaikessa tekemisessä, menestyksen takana on halu tehdä ja kehittää asioita yhteistyössä asiakkaidemme ja toistemme kanssa ympäristöä unohtamatta. Merkittävien panostusten ansiosta 45 % käyttämästämme muovin raaka-aineesta on kierrätysmuovia ja kotisiivouksessa käytettävät siivouspyyhkeemme biohajoavia tai kierrätettäviä. Tunnetuimmat tuotemerkkimme ovat kuluttajien suosimat SINI siivousvälineet, SINI PRO ammattisiivousvälineet sekä Kungs-tuoteperhe.

Sijainti: Kokemäki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!