Tuotannontyöntekijöitä ikkuna-ovilinjalle, Lehto Components, Oulainen

Haemme Oulaisten tehtaalle tuotannontyöntekijöitä työskentelemään alumiini ja komposiitti ikkunoita sekä ovia valmistavalla linjalla.

Työssäsi saat olla mukana alumiini- ja komposiitti-ikkunoiden ja ovien kasaamisen eri työvaiheissa kokoonpanossa ja koneiden käyttäjänä. Tehtäviisi sisältyy myös ikkunalinjan tuotantolaitteiden käyttäjäkunnossapitoa.

Työkokemus ikkunoiden/ovien kokoonpanosta, asentamisesta, CNC-koneistuksesta tai lasin käsittelystä katsotaan eduksi. Asenne on kuitenkin tärkein.

Työntekijänä olet vastuuntuntoinen ja tottunut työskentelemään itsenäisesti. Hallitset omaa ajankäyttöäsi ja osaat tarvittaessa toimia tehokkaasti tiukoissakin tilanteissa. Työntekijässä arvostamme kädentaitoja, halua ja valmiutta oppia uutta sekä motivaatiota tehdastyöskentelyyn. Työskentely tehtaalla edellyttää valmiutta vuorotyöhön ja hyvää asennetta sekä tarvittavaa fyysistä kuntoa. Työkielenä on suomi. Tehtävä on vakituinen. 

Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä modernissa työympäristössä. Perehdytämme ja opastamme sinut tehtäviisi osaavan tiimin, sekä esimiestesi avulla. Saat käyttöösi myös monipuoliset työsuhde-edut kuten liikunta- ja kulttuuriedun sekä kattavan työterveyshuollon.

Lisätietoja tehtävästä antaa linjanvetäjä Juuso Niemelä p. 040 772 1327. Hae paikkaa oheisen linkin kautta. Kerro meille tarkemmin itsestäsi. Liitäthän mukaan CV:n.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen

Lehto Group

Lehto on nopeasti kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme kahdella palvelualueella: Asunnot ja Toimitilat. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä.

Talousohjattu toimintamallimme tehostaa rakentamisen tuottavuutta, varmistaa rakentamisen laadun sekä tuottaa asiakkaille merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä. Työllistämme 1000 henkilöä ja vuoden 2020 liikevaihtomme oli 544,7 miljoonaa euroa.

Puhelin: 09 3154 3100
Sähköposti: rekrytointi@lehto.fi
Sijainti: Kalliokuruntie 1
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!