Tuotannontyöntekijöitä teolliseen rakentamiseen, Oulainen, Lehto Components

Haemme Oulaisten tehtaalle tuotannontyöntekijöitä moduulien valmistukseen

Oulaisten Kivikankaantien tehtaan tuotantotiloissa valmistetaan keittiö-kylpyhuone moduuleita. Tuotteet rakennetaan tehtaalla täysin valmiiksi ja kuljetetaan työkohteisiin asennettavaksi. Tuotteita käytetään Lehto-konsernin yhtiöiden tuotannossa

Tuotannontyöntekijänä työskentelet rakennuskomponenttien esivalmistukseen ja kokoonpanoon liittyvissä tehtävissä. Tehtävät vaihtelevat osaamisen ja kokemuksen sekä mielenkiinnon mukaan. Tehtävään soveltuva koulutus ja työkokemus rakennusalalta katsotaan eduksi. Tärkeintä meille kuitenkin on hakijan positiivinen asenne tehdastyötä kohtaan ja into oppia uutta. Sinun ei siis ole välttämätöntä olla valmis alan ammattilainen. Perehdytämme ja opastamme sinut linjan tehtäviin ja työtapoihin. Saat myös osaavan tiimin ja esimiesten tuen.

Työntekijänä olet vastuuntuntoinen ja tottunut työskentelemään itsenäisesti. Hallitset omaa ajankäyttöäsi ja osaat tarvittaessa toimia tehokkaasti tiukoissakin tilanteissa. Työntekijässä arvostamme halua ja valmiutta oppia uutta sekä motivaatiota tehdastyöskentelyyn. Työskentely tehtaalla edellyttää valmiutta vuorotyöhön ja joustavaa asennetta sekä tarvittavaa fyysistä kuntoa. Työkielenä on suomi. Tehtävä on vakituinen. Työ alkaa loppu kesästä / alku syksystä.

Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä modernissa tehdastyöympäristössä. Saat käyttöösi myös monipuoliset työsuhde-edut kuten liikunta- ja kulttuuriedun sekä kattavan työterveyshuollon. 

Kiinnostuitko?

Hae paikkaa alla olevasta linkistä. Täytämme paikkoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä,  kuitenkin niin että vietämme heinäkuun kesälomaa ja jatkamme rekrytointiprosessia lomalta palattuamme. Kerro meille tarkemmin itsestäsi. Liitäthän mukaan CV:n.


Lisätietoja tehtävästä antaa Työnjohtaja Hannu Huhtala 10.6.-2.7. ja 2.-27.8. p. 040 771 4251 tai hannu.huhtala@lehto.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen

Lehto Group

Lehto on nopeasti kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme kahdella palvelualueella: Asunnot ja Toimitilat. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä.

Talousohjattu toimintamallimme tehostaa rakentamisen tuottavuutta, varmistaa rakentamisen laadun sekä tuottaa asiakkaille merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä. Työllistämme 1000 henkilöä ja vuoden 2020 liikevaihtomme oli 544,7 miljoonaa euroa.

Puhelin: 09 3154 3100
Sähköposti: rekrytointi@lehto.fi
Sijainti: Kivikankaantie 15, 86300 Oulainen
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!