Tuotantoinsinööri, I-Valo Oy

I-Valo on johtava valaisinalan yritys, joka on suunnitellut ja valmistanut valaisimia jo vuodesta 1971 lähtien. Valaistusratkaisumme lähtevät aina asiakkaiden tarpeista ja I-Valon asiantuntijat suunnittelevat ne energiatehokkuutta, tarkoituksenmukaisuutta ja toimivuutta ajatellen. I-Valon moderni tuotantoteknologia mahdollistaa monet eri vaihtoehdot ja yhdistelmät, joilla standardituotteista saadaan räätälöityä tehokkaita ja toimivia kokonaisuuksia kilpailukykyisin hinnoin. Olemme 50 vuoden aikana toimittaneet tuhansia erilaisia valaistusratkaisuja ja meidät tunnetaan erityisesti haastavien teollisten kohteiden valaistusratkaisuista. I-Valon toiminta on laatu- ja ympäristöjärjestelmin sertifioitua (SFS ISO 9001:2015, SFS ISO 14001:2015). I-Valon tuotantolaitos on Hämeenlinnan Iittalassa. Suuri osa tuotannosta menee vientiin ympäri maailman. I-Valo kuuluu kansainväliseen Fagerhult -konserniin, joka toimii aktiivisesti 12 brändillä 30 maassa.

Lue meistä lisää: www.i-valo.com

Tunnetko tuotantoympäristöt omaksi ”pelikentäksesi” ja haluat olla osaamisellasi vaikuttamassa niiden kehittymiseen? Meillä on sinulle nyt tarjolla mielenkiintoinen ja monipuolinen rooli Hämeenlinnan Iittalassa. Tule tekemään kanssamme maailmasta kirkkaampi!

TUOTANTOINSINÖÖRI

Panostamme aktiivisesti tuotantomme laadun, tehokkuuden, toimitusvarmuuden ja tuotantomenetelmien kehittämiseen. Tuotantoinsinöörinä tulet yhdessä sidosryhmiesi kanssa olemaan tärkeässä roolissa tavoitteidemme saavuttamisessa ja jatkuvassa tuotannon kehityksen edistämisessä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä tuotanto- ja tuotekehitystiimiemme kanssa edistäen niiden välistä tiedonkulkua ja vuorovaikutteisuutta. Esimiehenäsi toimii tuotekehitys- ja laatupäällikkömme Milla. Hyödynnämme toiminnassamme Lean (6S) ja Kaizen metodeja.

Millaisten työtehtävien parissa tulisit työskentelemään? Tulet tehtävässä seuraamaan toiminnallisia prosessejamme kattavasti niin tuotannossa, tilaus-toimitusvaiheissa kuin uusien tuotteiden tuotannollistamisessakin. Prosesseja analysoimalla pyrit löytämään kehityskohteita ja käynnistämään sidosryhmäyhteistyön niiden edistämiseksi. Tartut myös tuotannossa tai reklamaatioiden kautta havaittujen poikkeamien ratkaisemiseen ja ennaltaehkäisyyn juurisyyanalyysejä hyödyntäen. Laadit ja ylläpidät työohjeita työ- ja tuotantotapojen samankaltaistamiseksi. Työnmittaustiedon pohjalta ylläpidät standardiaikakirjastoa ja mahdollistat tarkemman tuotannonsuunnittelun. Vastuullasi ovat myös tuotteiden valmistusrakenteiden hallinta ja arvovirtakuvaukset. Osallistut lisäksi investointien suunnitteluun ja edistämiseen sekä uusien tuotteiden kehitykseen tuotannon edustajana.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa teknisen alan koulutusta ja jonkin verran aiempaa kokemusta tuotannon kehittämiseen liittyvistä tehtävistä valmistavan teollisuuden parissa. Sinulla on kyky lähestyä tuotannollisia prosesseja ja menetelmiä analyyttisesti sekä löytää niistä aktiivisen sidosryhmäyhteistyön kautta laatuun, tehokkuuteen ja toimitusvarmuuteen vaikuttavia ratkaisuja. Eduksesi luemme Lean ja Kaizen metodien tuntemuksen ja kokemukset laiteinvestoinneista. Projektityötaidot ovat vahvaa osaamistasi. Tulet toimeen myös englannin kielellä ja hallitset modernien tietojärjestelmien hyödyntämisen osana työtäsi.

Henkilönä sinulla on hyvät suunnittelu-, organisointi- ja vuorovaikutustaidot. Kykenet työskentelemään tiimityön ohella myös itsenäisesti ja tehokkaasti asiat loppuun asti saattaen. Tartut toimeen proaktiivisesti ja systemaattisesti. Sinulle onnistuneet ja hyvin loppuun asti saatetut projektit ja tehtävät ovat kunnia-asia. Sinulla on halu kehittää ja kehittyä niin oman osaamisesi kuin yrityksemme toiminnankin suhteen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden arvostettujen tuotteiden ja osaavien ihmisten parissa. Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi! Täytämme paikan soveltuvan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Tiedustelut ja hakuohjeet:

Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

Hae paikkaa ilmoituksen ylä- ja alalaidassa olevaa hae tätä paikkaa -nappia painamalla. Ilmoitathan hakemuksesi yhteydessä myös alustavan palkkatoiveesi. Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin!

LOMAKAUDEN VAIKUTUS REKRYTOINTIPROSESSIIN: Olemme Mentekissä lomalla 12.7 – 8.8. Otamme hakemuksesi ilomielin vastaan jo nyt. Edistämme rekrytointiprosessia aktiivisesti jälleen 9.8 alkaen. Hyvää ja aurinkoista kesää! Terveisin Mentekin väki

 

 

Mentek Advisors on rekrytointi-, suorahaku- ja valmennuspalveluita tarjoava asiantuntijayritys, joka yhdistää osaajat ja yritykset sekä verkostot vaikuttavalla tavalla. Tarjoamme palveluitamme modernin teknologian tukemana kaikkialla Suomessa. Mentek tulee sanoista menestyksen tekijä. Yritysten ja yhteisöjen menestyksen takana on aina menestyksen tekijä, ihminen. Kun menestyksen tekijät rekrytoidaan heille soveltuviin ja merkityksellisiin työtehtäviin, toisiaan täydentäviin työyhteisöihin ja kannustavan johtamiseen piiriin, syntyy menestystarinoita. Mentekillä missiomme on mahdollistaa menestys auttamalla menestyksen tekijöitä ja yrityksiä löytämään toisensa sekä yhdistämään heidän päämääränsä yhteiseksi tulevaisuudeksi. Olemme tukena myös muutostilanteissa, kun yksilö tai yritys kohtaa haasteita. www.mentek.fi

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen työsuhde

I-Valo Oy

Sijainti: Tehtaantie 3 b, 14500 IITTALA
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!