Tuotantoinsinööri, MSK Cabins Oy

 MSK Cabins on lähes 60 vuoden kokemuksellaan Euroopan johtava työkoneiden turvaohjaamovalmistaja.
Nykyisen tuotantoinsinöörin siirtyessä johtamaan tuotantoamme, haemme nyt
 kasvuamme tukemaan osaavaa

 

TUOTANTOINSINÖÖRIÄ
 

Tuotantoinsinöörinä vastaat oman alueesi henkilöstöstä, turvallisuudesta ja tuotantoprosessista. Vastuualueinasi ovat keskivolyymin asiakkuudet (kokoonpano, hitsaus) sekä ohutlevytuotanto. Huolehdit oman alueesi tuotannollisten ja laadullisten tavoitteiden toteutumisesta. Teet yhteistyötä laatu-, kehitys-, osto- ja HR-organisaation kanssa. Raportoit tehtaan tuotantopäällikölle.

Odotuksemme:

  • Sinulla on soveltuva koulutus ja työssä hankittu tehtävän vaatima kokemus sekä teollisesta tuotannosta että esimiestyöstä; erityisesti arvostamme robottihitsauksen, kokoonpanon ja ohutlevytuotannon tuntemusta. 
  • Myös Lean-filosofia on sinulle tuttua
  • Sinua kuvaavia ominaisuuksia ovat esim. pitkäjänteisyys, paineensietokyky, looginen ajattelukyky, joustavuus ja tunnollisuus.
  • Sinulla on selkeäsanainen ja ulospäinsuuntautunut työote
  • Koska toimintaympäristömme on vahvasti kansainvälinen, pystyt asioimaan tarvittaessa myös englanniksi.

Tarjoamme vakaan toimintaympäristön kasvavassa, kansainvälisessä perhekonsernissa, mukavat työkaverit sekä mielenkiintoisia työ- ja kehitystehtäviä. Haluamme huolehtia konsernimme työntekijöistä ja siksi tarjolla on myös kilpailukykyiset työsuhde-edut. 

Lisätiedot:

  • MSK Cabins Oy:n tuotantoinsinööri Harri Ekola, 050-5898 177, harri.ekola@msk.fi

Hakemukset:

Haku on auki 16.1.2022 saakka. Lähetäthän kuitenkin hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja suoritamme rekrytoinnin heti sopivan osaajan löydyttyä.

MSK Group on savuton työpaikka. Valitulle henkilölle teetetään huumetesti.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen

MSK Group -konserni

MSK Group pyrkii, katsoo ja ponnistelee eteenpäin. Monialainen, kansainvälinen perheyritys työllistää yli 750 ammattilaista useilta eri osaamisalueilta. Emoyritys ja Suomessa, Saksassa ja Slovakiassa sijaitsevat kuusi tytäryritystä tarjoavat lukuisia erilaisia työtehtäviä.

Työsuhteet ovat yleensä pitkiä, sillä MSK Group pitää hyvän huolen motivoituneista työntekijöistään. Työskentelystä on helppo nauttia, sillä perheyritys kuuntelee ja kunnioittaa työntekijöitään. Uramahdollisuuksia on tarjolla halukkaille ja osaaville henkilöille, sillä työmahdollisuuksia löytyy myös muista tytäryhtiöistä.

Puhelin: +358 10 480 2000
Sähköposti: rekrytointi@msk.fi
Sijainti: Pohjanmaanväylä 1661, Ylihärmä

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!