Tuotantoinsinööri, Onda Nordic Oy, Kangasala

Etsimme asiakkaallemme ONDA Nordic Oy:lle Kangasalle Tuotantoinsinööriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Asiakkaamme ONDA Nordic Oy on osa italialaista ONDA S.p.A:ta. Onda Nordic Oy on suomalainen alan johtava kaukolämmön ja jäähdytyksen esivalmistettujen jakokeskusten valmistaja, joka on valmistanut kaukoenergiatuotteita jo vuodesta 2001. 

Mitä tehtävä pitää sisällään?

Tehtävänäsi on uuden toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönottoon liittyvät tehtävät sekä käyttöönoton jälkeinen järjestelmän ylläpito. Toiminnanohjausjärjestelmän avulla tullaan hallitsemaan ja ylläpitämään yrityksen saapuneita tilauksia, tilattujen komponenttien varastosaldoja sekä tilauksiin että tuotantoon ja niiden projekteihin liittyvää informaatiota. Lisäksi työtehtäviisi voi kuulua tarjouslaskentaa, ostojen tekemistä sekä tuotannon ja kunnossapitoon liittyvien tehtävien hoitoa ja delegointia. Tehtävissäsi toimit tiiviissä yhteistyössä muun henkilöstön kanssa.

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla tulee olla tehtävään soveltuva koulutus, esimerkiksi LVI- ja/tai koneinsinööri. Lisäksi sinulta vaaditaan innovatiivista sekä kustannustehokasta ajattelutapaa. Tärkeää on, että pystyt pitämään useampia lankoja käsissäsi samanaikaisesti. Omistat hyvät IT-taidot ja tavanomaiset Microsoft Office -työkalut ovat sinulle tuttuja. Uusi ERP-järjestelmä on AS400, joten aikaisempi kokemus tästä tai jostain muusta toiminnanohjausjärjestelmästä on suureksi eduksesi tehtävässä menestymisen kannalta. Lisäksi katsomme eduksi kokemuksen kaukolämmön lämmönjakokeskusten tuntemuksesta ja LVI-alan työtehtävistä. Sujuvan suomen kielen lisäksi pystyt hoitamaan työtehtäviä tarvittaessa myös englannin kielellä sekä suullisesti että kirjallisesti. Italian kielen taito katsotaan eduksi.

Mitä sinä saat?

Tarjoamme sinulle itsenäisen, haastavan ja vastuullisen toimenkuvan, jossa pääset samalla kehittymään yrityksen mukana. Palkkaus määräytyy osaamisesi mukaan. Tulet työllistymään suoraan Onda Nordicin kirjoille.

Lisätietoja?

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten lähetähän hakemus pikimmiten. Paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä. ValtaGroup vastaa Onda Nordicin rekrytoinnista, joten lisätietoja tehtävästä antaa ValtaGroupin rekrytointikonsultti Anna Hirsimäki, p. 050 382 2466, anna.hirsimaki@valtagroup.fi.  

Onda Nordic Oy:llä viihdytään ja uskomme, että sinäkin tulet viihtymään!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Logo

Tuotantoinsinööri, Onda Nordic Oy, Kangasala

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!