Tuotantoinsinööri

Haluatko kansainvälisen työn, jossa voit käyttää osaamistasi laaja-alaisesti kehittyvällä alalla?  Pidätkö kaikki langat sujuvasti käsissäsi nopeastikin muuttuvissa tilanteissa? Onko sinulla tekninen koulutus ja intohimo toimia ihmisten parissa? Jos vastasit kyllä, tule mukaan rakentamaan maailman parhaita elementtituotantolinjoja!

 

TUOTANTOINSINÖÖRI

Tulet mukaan kokoonpanotehtaamme toimintaan, jossa päävastuualueenasi on tuotannon päivittäinen pyörittäminen yhdessä tuotantopäällikön kanssa. Osallistut myös tuotannonsuunnitteluun, laadunvarmistukseen ja tuotannon kehityshankkeiden toteuttamiseen. Saat vastuullesi myös lähettämön työnjohtotehtävät. Tulevaisuudessa tehtäväsi voivat laajentua osaamisesi mukaan.

Odotamme:

  • konetekniikan insinöörin koulutusta, sähkö-/automaatio-osaaminen eduksi
  • reipasta käytännönläheistä otetta työntekoon
  • suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme:

  • kattavan perehdytyksen
  • modernit työkalut ja ohjelmistot sekä laadukkaat koneet ja laitteet
  • mielenkiintoiset kansainväliset projektit
  • mukavat työkaverit
  • laajan työterveyspalvelun lisäksi terveysvakuutus
  • laadukkaat työolosuhteet

Tervetuloa osaksi kansainvälistä toimintaa sekä vahvaa ja ammattitaitoista tiimiä!” –Mika Rantasalo, Production Manager. Ota rohkeasti yhteyttä tulevaan esihenkilöösi ja kysy tehtävästä lisää soittamalla numeroon 050 3110 563.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan jo hakemusvaiheessa ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi www.eezypersonnel.fi kotisivujen kautta 30.1.2022 mennessä.

Haku alkaa ja päättyy

Elematic Oyj

Elematic on maailman johtava betonielementtitehtaiden ja –tuotantolinjojen toimittaja. Yrityksemme pääkonttori ja yksi tuotantolaitoksistamme sijaitsevat Akaan Toijalassa. Tämän lisäksi tuotantolaitoksia on Riihimäellä ja Intian Alwarissa sekä muita toimipisteitä USA:ssa, Saksassa, Kiinassa, Venäjällä, Intiassa ja Arabiemiirikunnissa. Liikevaihtomme on noin 60 miljoonaa euroa, josta viennin osuus on yli 95 %. Yrityksemme on perustettu vuonna 1959 ja työllistämme noin 250 henkilöä.

Sijainti: Airolantie 2
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!