Tuotantoinsinööri

Nyt etsimme Karkkilaan

Tuotantoinsinööriä

Meillä tuotantoinsinöörin tehtävänkuva on laaja-alainen ja monipuolisia haasteita tarjoava. Toimit luontevasti niin operatiivisen tuotannonsuunnittelun tehtävissä kuin pitkäkestoisten kehitysprojektien parissa. Osallistut päivittäiseen tuotannon johtamiseen vahvalla kehitysotteella ja varmistat tilaus-toimitusprosessin häiriöttömän toiminnan. Tehtävässä toimit yhteistyössä monien sidosryhmien kanssa. Vastuullesi kuuluu tehtäviä myös laadunhallinnan, logistiikan ja hankinnan osa-alueilta.

Odotamme sinulta:

  • Tehtävään soveltuvaa teknistä (ins/DI) koulutusta
  • Vahvaa kokemusta vastaavista tehtävistä tuotannon parista
  • Kokemusta tiimien johtamisesta tai valmiutta toimia esihenkilön roolissa
  • Ymmärrystä lastuavista valmistusmenetelmistä
  • Halua kehittää toimintoja monipuolisesti
  • Vahvoja vuorovaikutustaitoja, kyky toimia muiden kanssa ja saavuttaa tuloksia
  • Sujuvaa englannin kielitaitoa

Henkilönä olet vahva tiimipelaaja. Sinussa on persoonanvaraista innostavuutta ja saat muut mukaasi muutokseen. Ajattelet laaja-alaisesti ja kykenet ottamaan vastuuta isoistakin kokonaisuuksista. Vuorovaikutustaitosi ovat hyvät ja toimit jämäkästi samalla muita motivoiden.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden menestyvässä perheyrityksessä. Olemme vahvan kasvun vaiheessa ja meillä pääset näkemään oman työsi tulokset nopeasti. Saat meillä aitoja mahdollisuuksia kehittyä ja kokea onnistumisen tunnetta. Tarjontamme on laaja ja suorituskykymme huipputasoa!

Kiinnostuitko? Kerromme sinulle mielellämme lisää tehtävästä, yrityksestä ja yrityskulttuurista. Lisätietoja antaa Eezy Personnelin seniorikonsultti Johanna Ahola, p. 0400 739 308 tai sähköpostilla johanna.ahola@eezy.fi 12.7. asti ja 9.8. lähtien.

Hakemuksen, CV:n ja palkkatoiveesi voit jättää sivujemme kautta osoitteessa www.eezypersonnel.fi 16.8.2021 mennessä.

Haku alkaa ja päättyy

MeriMet Oy

MeriMet Oy on vuonna 1983 perustettu valu- ja teräskomponenttien valmistukseen keskittynyt sopimusvalmistaja. Tarjoamme asiakaslähtöisiä kokonaisratkaisuja valmistuksesta varastointiin ja logistiikkaan. Toimitilamme sijaitsevat Karkkilassa. Yhtiössä työskentelee noin 40 henkilöä.

Palvelemme vuosikymmenien kokemuksella kansainvälisiä, markkinoiden johtavia kone- ja laitevalmistajia, joiden menestyksestä huolehtiminen on kunnia-asiamme.

Meillä osaamisesi ei jää paitsioon. Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä urallasi.

Sijainti: Porintie 119, Karkkila
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!