Tuotantoinsinööri

Haemme Jotwire Oy:lle Lehmoon elektroniikkavalmistukseen

Tuotantoinsinööriä

Tehtävässä vastaat NPI-prosessissa uusien tuotteiden tuotantoon siirrosta sisältäen valmistusprosessin suunnittelun, valmistusdokumentaation laadinnan ja ylläpidon sekä tuotteiden tuotantokelpoisuuden analysoinnin. Kehität jo tuotannossa olevien tuotteiden työmenetelmiä ja valmistusprosesseja. Tuet myyntiä, ostoa ja tuotantoa teknisissä asioissa sekä komponentteihin liittyvissä selvityksissä. Tehtävässä pääset osallistumaan asiakasyhteistyöhän tuotekehitysprojektien osalta. Tehtävän sisältö ja vastuut määräytyvät valitun henkilön kokemuksen ja osaamisen mukaan.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Omaamme kotimaisen perheyhtiön arvot, olemme vakavarainen yhtiö ja toimimme kansainvälisesti. Meillä pääset työskentelemään modernissa viimeisimmän tuotantoteknologian omaavassa elektroniikkatehtaassa ammattitaitoisten kollegoiden kanssa. Loppuvuodesta valmistuva tehdaslaajennus mahdollistaa liiketoiminnan kasvun myös tulevaisuudessa. Meidän työyhteisössämme työskentelee noin 165 henkilöä. Monipuoliset työtehtävät elektroniikan sopimusvalmistuksen parissa tukevat ammattitaitosi kehittymistä. Arkeesi joustavuutta tuo liukuva työaika. Saat käyttöösi laajat työterveyshuollon palvelut, hyvinvointiedut ePassissa ja kannustavan voittopalkkiomallin. Saat huolellisen perehdytyksen työtehtävään sekä tarvittaessa täydentävää koulutusta, osaamisestasi riippuen. Suhtaudumme kannustavasti henkilöstön urakehitystavoitteisiin ja Ouneva Group antaa siihen sinulle hyvät mahdollisuudet.

Toivoisimme, että sinulta löytyy tehtävään soveltuvaa työkokemusta ja koulutus. Työskentelyotteeltasi olet systemaattinen, käytännönläheinen, ratkaisuhakuinen ja yhteistyötaitoinen. Elektroniikan komponentit ja elektronisten laitteiden valmistustekniikat ovat sinulle tuttuja. Toimintaympäristömme edellyttää englannin kielen taitoa. Sinulle on etua, jos omaat kokemusta elektroniikan sopimusvalmistuksesta sekä IPC-A-610 standardista. Tärkeintä on, että haluat kehittyä valmistavan elektroniikan asiantuntijaksi.

Kiinnostuitko?

Haluamme kuulla sinusta ja osaamisestasi lisää. Tutustumme hakijoihin jo hakuajalla, ja olemme sinuun yhteydessä rekrytointiprosessin edetessä. Lisätietoja tehtävästä antaa tehtaanjohtaja Kari Mäki, puh. 040-701 7512 tai kari.maki@jotwire.fi. Työn aloituksesta sovimme yhdessä sinun kanssasi. Työsuhde on vakituinen.

Voit tutustua meidän työntekijöihimme ja heidän uratarinoihinsa täällä. Jotwiren teknologiaan voit tutustua täällä.

 

Haku alkaa ja päättyy

Jotwire Oy

Jotwire Oy on vahva elektroniikan ja sähköisten järjestelmien sopimusvalmistaja. Johdinsarjat, elektroniikka sekä asennusvalmiit järjestelmäkokoonpanot syntyvät tehtaallamme korkealla ammattitaidolla.

Olemme osa Ouneva Groupia. Kotimainen perheomisteinen yritysryhmä on toiminut 50 vuoden ajan ja palveluksessamme työskentelee yli 700 ammattilaista. Vahva asenne, huippuunsa hiottu teknologia osaaminen sekä ratkaisukeskeinen työskentelytapa ovat vahvuutemme. Meidän tärkeitä arvojamme ovat ihmiset, laatu, ympäristö ja kehittyminen. Ouneva Group toimii Suomessa ja Virossa. Yritysryhmään kuuluvat Alsiva Oy, Ase Utra Oy, Eswire Oü, Electro-Hill Oü, Jotwire Oy, Ouneva Oy, Top Speed Oy ja Valukumpu Oy.

Puhelin: 041 731 4934
Sähköposti: rekry@jotwire.fi
Sijainti: Valokaarentie 2, Lehmo
Logo

Tuotantoinsinööri

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!