Vakituinen / Satulasepänkatu 4, Kuopio

Tuotantokeittiö-/Elintarviketyöntekijä

Hae tähän työpaikkaan

Nyt etsimme tuotantokeittiöön kokopäivätyöhön vakituista työntekijää!

Juustoportti-konserniin kuuluva Kasvis Galleria Oy on vuonna 1992 perustettu kasvisruokatalo, jonka asiakkaina ovat vähittäiskaupat ja ammattikeittiöt. Kasvis Galleria Oy:n johtotähtenä on toiminnan tinkimätön laadukkuus, erityisesti tuotteiden, turvallisuuden ja toimitusvarmuuden osalta. Kasvis Galleria Oy valmistaa maistuvia ja terveellisiä tuotteita helpottamaan arkea, aitoja makuja pääasiassa kotimaisista kasviksista sekä HoReCaan että vähittäiskauppaan. Kasvis Galleria tuo makua elämääsi!

Työtehtäviin kuuluu mm. kasvismassojen, -soseiden ja -keittojen valmistus sekä kypsennys ja annostus. Vaikka koneet suurimman osan työstä tekeekin, niin paljon kuluu aikaa myös esivalmistelun ja reseptiikan parissa.

Mitä me tarjoamme? Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä sekä varteen otettavan riskin ihastua alaan ja tähän työpaikkaan. Lisäksi meillä on mukavat työkaverit ja toimivat työtilat. Meillä kaikkiin tehtäviin annetaan kehuja saanut kattava perehdytys.

Miten meille pääsee töihin? Toivomme Sinulta innokasta ja ammattiylpeää asennetta tuotteidemme valmistusta kohtaan sekä hygieniapassia, jonka voit näppärästi suorittaa netissä! Lisäksi edellytämme halua oppia toimimaan koneiden ja laitteiden parissa sekä ma-pe 3-vuorotyövalmiutta (aamuvuoro klo 6-14, iltavuoro klo 14-22 ja yövuoro klo 22-06).  Elintarvikealan koulutus ja/tai työkokemus katsotaan eduksi.

Mitä tästä työstä maksetaan? Palkkaus on elintarvikealan työehtosopimuksen mukaisesti, perustuntipalkka: 10,68 -11,96 €/h + iltavuorolisä on 1,93 €/h ja yövuorolisä 3,86 €/h. Lisäksi koeajan jälkeen pääsee bonusjärjestelmän piiriin.

Milloin työt alkavat? Sopimuksen mukaan ja mahdollisuus vakinaistumiseen.

Miten hakuprosessi etenee?  HR Mentor hoitaa hakuprosessin ensimmäisen vaiheen eli työhakemusten käsittelyn, lisätietoihin vastaamisen sekä ensimmäisen keskustelun. Tämän jälkeen Kasvis Galleria hoitaa jatkohaastattelut ennen lopullista työntekijävalintaa. 

Lisätiedot: Arkisin klo 8-16 Mervi Okkonen/HR Mentor Oy, puh. 050 555 9128, mervi.okkonen@hrmentor.fi

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi - sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja.

Tutustu lisää www.hrmentor.fi

 

Työpaikasta lyhyesti

  • Tuotantokeittiö-/Elintarviketyöntekijä, Vakituinen
  • HR Mentor Oy, Satulasepänkatu 4, Kuopio
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • 3-vuorotyövalmius
  • Hygieniapassi
  • Halu oppia uutta

Lisäksi eduksesi on:

  • Sujuva suomen kielen taito
  • Valmius sitoutua pidempään työsuhteeseen

Tarjoamme

  • Työntekijänä kuulut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja.

HR Mentor Oy

Hyvien tyyppien rekrytoija. Olemme palkittu ja vahvalla henkilöstö- ja rekrytointialan kokemuksella varustettu hyvien tyyppien rekrytointiyritys. Huolehdimme työnantajavelvoitteista ja työntekijöistämme tinkimättömällä palveluperiaatteellamme. Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää.

Puhelin: 050 555 9128
Sähköposti: info@hrmentor.fi
Sijainti: Satulasepänkatu 4, Kuopio
Logo

Tuotantokeittiö-/Elintarviketyöntekijä

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!