Tuotantokoneiden käyttäjä puusepänteollisuuteen Tälli Oy Haapamäelle

SOL Henkilöstöpalvelut Oy
Hallikuja 5, 42800 Haapamäki
Hae tähän työpaikkaan
Haku alkaa ja päättyy

Haemme asiakkaallemme Haapamäelle

TUOTANTOKONEIDEN KÄYTTÄJÄ PUUSEPÄNTEOLLISUUTEEN

Tälli Oy:llä on hyvä vire päällä! 

Tälli Oy on yksi johtavista kotimaista toimijoista puu- ja korkeapainelaminaattipohjaisten komponenttien parissa. Yritys on toiminut Haapamäellä 1970-luvun alkupuolelta asti valmistaen tuotteita vientiin sekä kotimaan teollisuuden tarpeisiin. Haapamäellä valmistettuja tuotteita voi kohdata mm. toimistokalusteissa, julkisivuissa, loistoristelijöiden ja hotellien kalusteiden osissa, sekä junien ja raitiovaunujen pinnoissa. Tälli Oy:n tavoite on olla paras palveluiden tuottaja omalla toimialallaan. Sitoutunut ja huumorintajuinen henkilökunta on Tälli Oy:n työkulttuurin perusta, minkä vuoksi Tällillä on hyvä olla.

Tällä hetkellä haussa on lisävahvistusta erityisesti tuotantokoneiden käyttöön. Työ ei vaadi vaadi aiempaa osaamista, ennemminkin kiinnostusta koneita kohtaan. Tehtävään saa kattavan perehdytyksen, joten laita rohkeasti hakemusta, vaikka vastaavasta työstä ei olisikaan kokemusta! 

Mikäli tunnistat kuvauksesta itsesi, niin jätä hakemus pikaisesti. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja vuokratyön kautta on mahdollista saada vakituinen työ. Jos olet muuttamassa paikkakunnalle, avustamme tarvittaessa asunnon löytämisessä. Työ on aluksi kaksivuorotyötä ja kun osaaminen karttuu, vaihtuu kolmivuorotyöhön.

Vuokratyön kautta on mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen. Olemme tehneet yhteistyötä jo sen aikaa, että tiedämme että tässä on työpaikka, jota voi lämpimästi suositella - Tälli Oy:llä työntekijät viihtyvät!

Lisätietoja arkisin Jari Pakarinen p. 0451309444

Etsimämme henkilö

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • mahdollisuutta kolmivuorotyöhön
  • kiinnostus koneiden käyttöä kohtaan
  • tahto oppia uusia tehtäviä ja monipuolistaa osaamista
  • reipas asenne työtä kohtaan

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Ota yhteyttä:

Logo

Tuotantokoneiden käyttäjä puusepänteollisuuteen Tälli Oy Haapamäelle

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!