Tuotantopäällikkö Finlight Group Oy, Akaa

Asiakkaamme Finlight Group Oy rekrytoi kauttamme TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Finlight Group Oy on oman alansa ammattilainen vuosien kokemuksella. Korkeaan tietotaitoon ja sopimusvalmistukseen perustuva kotimainen tuotanto takaavat heidän asiakkaillensa lisäarvoa omien tuotteidensa valmistukseen ja myyntiin.
Valaistusratkaisuja tehdään muun muassa julkitiloihin, myymälä- ja toimistotiloihin, teollisuuteen sekä ulkotiloihin.

 

Nykyisen tuotantopäällikkömme siirtyessä uusiin tehtäviin, etsimme uutta tekijää hänen tilalleen vastaamaan tuotannosta ja sen kehittämisestä.

Päivittäisiä työtehtäviäsi ovat muun muassa

 • Tuotannon kokonaisvaltainen johtaminen
  • Myynti- ja ostotilausten seuranta
  • Tuotannon tehokkuuden mittarointi
  • Tuotetoimituksien ja asennuskohteiden aikataulutus ja seuranta
  • Työaikaraporttien hyväksyntä ja raportointi
  • Materiaalitilausten tekeminen ja kilpailuttaminen
  • Tuotantoon liittyvien kulujen raportointi
  • Varaston ylläpito
  • Laatupoikkeamien kirjaaminen ja seuranta
 • Tuotesertifionteihin liittyvät työtehtävät ja raportointi
 • Osallistuminen tuotekehitykseen
 • Lähiesihenkilönä työskentely tuotannon kokoonpanijoille ja asentajille

 

Olet sosiaalinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Osaat johtaa kannustavasti ja  jämäkästi eritasoisia ihmisiä, näet heidät yksilöinä ja sinulla on kykyä osallistaa työntekijät toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla. Käyt säännöllistä One to One keskusteluja henkilöstön kanssa. Olet helposti lähestyttävä, ystävällinen, yhteistyökykyinen ja joustava sekä avoin muutokselle. Pystyt reagoimaan nopeasti muuttuvassa ympäristössä ja hahmottamaan kokonaisuuksia.

Sinulle tärkeitä asioita ovat tuoteturvallisuus ja korkea laatu. Olet innovatiivinen ja idearikas hakija, jolla on taito lähteä viemään teoriaa käytäntöön ja virtaviivaistaa tuotanto huippuunsa. Koet jatkuvan parantamisen toimintamallin omaksesi. Osaat varmistaa, että asiat hoidetaan maaliin asti, olet esimerkillinen tiiminvetäjä ja joukkuepelaaja. Sinulla on myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon.

Edellyksenä myös hyvä suomen ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen. Myös tietotekniikan osaaminen on vahvuutesi.

Finlight Groupilla työhyvinvointi ohjaa kaikkea toimintaa. Ymmärrätkin kuinka luodaan ja ylläpidetään hyvää työnantajakokemusta, ja olet kiinnostunut tiimisi työtyytyväisyydestä ja olet halukas kehittämään sitä. Olemme hyvin asikaslähtöinen työnantaja ja kaikki työntekijämme ovat yhtiömme markkinoijia. Siksi haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin ja meillä onkin käytössä liikunta- ja kultturietu. Tuotannossamme on käytössä myös bonusjärjestelmä.

Tarjoamme sinulle kokonaisvaltaisen tehtäväkentän, jossa pääset toteuttamaan taitojasi ja hyödyntämään kokemustasi luovalla tavalla tuloksekkaasti.

Tehdään töitä tiiminä kokonaisuus huomioiden ja työkavereita arvostaen.

Koulutukseltasi voit olla insinööri, esimerkiksi, sähkö- ja automaatioalaan erikoistunut mutta myös esimerkiksi kone- ja tuotantotekniikka käy, jos olet sisällyttänyt opintoihisi sähköalan opintoja. Toivomme, että sinulla on jo muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä sekä kokemusta esihenkilötyöskentelystä. Mekaaninen suunnittelu ja suunnitteluohjelmien osaaminen katsotaan eduksi. Aloitus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 2023 vuoden alussa. Lähetäthän hakemuksen ja ansioluettelosi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. 

Rekrytoinnista vastaa ValtaGroup Oy, joka käsittelee hakemukset ja haastattelee hakijat. Mahdolliset lisäkysymykset tehtävästä sähköpostilla osoitteeseen minna.mansikkamaki@valtagroup.fi

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy on alan ammattilaisten perustama valtakunnallista rekrytointipalvelua harjoittava yritys. Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Logo

Tuotantopäällikkö Finlight Group Oy, Akaa

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!