Tuotantopäällikkö, MSK Cabins Oy

 MSK Cabins on lähes 60 vuoden kokemuksellaan Euroopan johtava työkoneiden turvaohjaamovalmistaja.
Haemme nyt
 kasvuamme tukemaan osaavaa

 

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ
 

Tehtävässä vastaat tuotantomme johtamisesta. Keskeisen tärkeää on toimitusvarmuuden ja laadun ylläpitäminen sekä tuotantoprosessien kehittäminen. Johdat innostavalla ja kehittämishakuisella otteella tuotannon henkilöstöämme ja teet tiivistä yhteistyötä tuotantotiimin ohella yhtiön johtoryhmän sekä ulkoisten sidosryhmien kanssa.  

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä vahvaa taustaa tuotanto-organisaatioiden vastuutehtävistä. Ymmärrät hyvin korkealaatuisten tuotantoprosessien, laatujärjestelmien sekä kehitysprojektien vaatimuksia. Valmistavan teollisuuden ymmärrys sekä aiempi työkokemus tuotannon johtamisesta ovat edellytys tehtävässä menestymiseen. Työskentelytyyliltäsi olet ripeästi tehtäviin tarttuva, yhteistyökykyinen sekä kehittämisorientoitunut henkilö. Sinulla on hyvät henkilöstön johtamistaidot ja luot helposti ympärillesi luottamusta. Pärjäät työssäsi myös englannin kielellä.

Tuotantopäällikkö on MSK Cabins Oy:n johtoryhmän jäsen ja raportoi yhtiön toimitusjohtajalle.

Odotuksemme:

  • Sinulla on selkeäsanainen ja ulospäinsuuntautunut työote.
  • Sinua kuvaavia ominaisuuksia ovat esim. pitkäjänteisyys, paineensietokyky, looginen ajattelukyky, joustavuus ja tunnollisuus.
  • Sinulla on osoitettuja näyttöjä tuloksekkaasta teollisen tuotannon johtamisesta.
  • Sinulla on soveltuva koulutus ja työssä hankittu tehtävän vaatima kokemus.
  • Koska toimintaympäristömme on vahvasti kansainvälinen, puhut ja kirjoitat sujuvaa englantia.

Tarjoamme vakaan toimintaympäristön kasvavassa, kansainvälisessä perhekonsernissa, mukavat työkaverit sekä mielenkiintoisia työ- ja kehitystehtäviä. Haluamme huolehtia konsernimme työntekijöistä ja siksi tarjolla on myös kilpailukykyiset työsuhde-edut. 

Lisätiedot:

  • MSK Cabins Oy:n toimitusjohtaja Markus Näsi, 040-516 4623, markus.nasi@msk.fi 
  • MSK Group -konsernin konsernijohtaja Timo Lehtioja, 050-553 3153, timo.lehtioja@msk.fi

Hakemukset:

Haku on auki 30.11.2021 saakka. Lähetäthän kuitenkin hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja suoritamme rekrytoinnin heti sopivan osaajan löydyttyä.

MSK Group on savuton työpaikka. Valitulle henkilölle teetetään huumetesti.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen

MSK Group

MSK Group pyrkii, katsoo ja ponnistelee eteenpäin. Monialainen, kansainvälinen perheyritys työllistää yli 750 ammattilaista useilta eri osaamisalueilta. Emoyritys ja Suomessa, Saksassa ja Slovakiassa sijaitsevat kuusi tytäryritystä tarjoavat lukuisia erilaisia työtehtäviä.

Työsuhteet ovat yleensä pitkiä, sillä MSK Group pitää hyvän huolen motivoituneista työntekijöistään. Työskentelystä on helppo nauttia, sillä perheyritys kuuntelee ja kunnioittaa työntekijöitään. Uramahdollisuuksia on tarjolla halukkaille ja osaaville henkilöille, sillä työmahdollisuuksia löytyy myös muista tytäryhtiöistä.

Puhelin: +358 10 480 2000
Sähköposti: rekrytointi@msk.fi
Sijainti: Pohjanmaanväylä 1661, Ylihärmä

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!