Tuotantopäällikkö

Stena Recycling Oy kuuluu ruotsalaiseen Stena Metall -konserniin. Keräämme ja kierrätämme kaikenlaisia materiaaleja kuten erilaisia metalleja, sähkö- ja elektroniikkaromua, vaarallisia jätteitä ja romuautoja. Toimitamme kierrättämämme materiaalit uusiksi raaka-aineiksi ympäri maailman. Suomessa toimimme 14 paikkakunnalla. Liikevaihtomme on noin 100 miljoona euroa vuodessa ja meitä stenalaisia on noin 140. Lue lisää: www.stenarecycling.fi.

Haemme nyt Stena Recycling Oy:lle Tahkoluodon murskalaitokselle

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävässä vastaat murskalaitoksen ja sen yhteydessä olevan Tahkoluodon pihayksikön tehokkaasta ja tuloksellisesta toiminnasta. Kehität laitoksen prosesseja ja henkilöstön osaamista Stena Recycling Oy:n strategian, toimintaperiaatteiden ja vuotuisten tavoitteiden mukaisesti.

Tässä monipuolisessa tehtävässä johdat liikevaihdollisesti merkittävää organisaatiota, johon kuuluu noin 30 ammattilaista. Toimit yhteistyössä Stenan eri osastojen kanssa ja edistät omalla panoksellasi yrityksemme kehittymistä. Käytät jatkuvan parantamisen työkaluja Stenan toimintakulttuurin mukaisesti ja vastaat turvallisuus- ja viranomaisvaatimusten mukaisesta toiminnasta omalla vastuualueellasi.

Vastuullasi on:

  • Henkilöstön johtaminen ja kehittäminen
  • Työturvallisuus- ja viranomaismääräyksistä huolehtiminen
  • Toiminnan jatkuva parantaminen
  • Tuotantolaitoksen investointien suunnittelu
  • Sidosryhmäsuhteiden hoito ja ylläpito

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on vuosien työkokemus vastaavista tehtävistä -tuotantopäällikkönä tai muussa vastaavassa tuotannonjohtamisen tehtävistä esim. valmistavan teollisuuden alalta.

Odotamme sinulta:

  • Vankkaa ja tuloksellista kokemusta esimiestyöstä
  • Osaamista liiketoimintaprosessien johtamisesta
  • Strategista näkemystä ja analyyttista toimintatapaa
  • Kokemus Lean ajattelun hyödyntämisestä tuotantoympäristössä

Toimit itsenäisesti ja järjestelmällisesti, sinulla on erinomaiset viestintä- ja vuorovaikutustaidot sekä suomen että englannin kielellä.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja laaja-alaisen tehtävän dynaamisessa, kansainvälisessä toimintaympäristössä kiertotalouden parissa, sekä mahdollisuuden kehittyä ja omalla toiminnallasi kehittää  kiertotalousalaa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Personnelin henkilöhakukonsultti Liena Silen p 040 482 6770  torstaina  14.10.2021 klo 9-11. Hae tehtävään viimeistään tämän linkin kautta, viimeistään 31.10.2021.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen työsuhde

Stena Recycling Oy

Meidän maailmassamme yksikään materiaali ei ole käytetty loppuun. Keräämällä ja jalostamalla yritysten tuotannossa ja muussa toiminnassa syntyvät jätemateriaalit annamme niiden jatkaa elämäänsä uusissa tuotteissa tai uutena energiana. Näin teemme kierrätyksestä kestävää liiketoimintaa ja maksimoimme yhdessä asiakkaidemme kanssa maapallon uusiutumattomien materiaalien kierrätyksen. Tämä työ ei lopu koskaan, se alkaa tästä.

Stena Recycling on osa Stena Metall -konsernia, jolla on seitsemän liiketoiminta-aluetta ja yli 200 toimipistettä yhdeksässä maassa. Konsernin liikevaihto on 23 658 MSEK. Stena Metall kierrättää ja jalostaa vuosittain 6 miljoonaa tonnia jätettä ja käytöstä poistettuja tuotteita sekä toimittaa asiakkaille välttämättömät raaka-aineet, terästuotteet ja meriliikenteessä käytettävät polttoaineet. Tutkimuksen ja kehityksen avulla pyrimme vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin uusilla, kestävillä ratkaisuilla. Stena Metallin lähes 3 500 työntekijää tekee läheistä yhteistyötä kumppaneiden ja asiakkaiden kanssa luodakseen arvoa liiketoiminnan, ympäristön ja yhteiskunnan näkökulmat laajasti huomioiden.

Sijainti: Tahkoluoto
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!