Tuotantopäällikkö

Haemme dynaamiseen, kehittyvään tiimiimme tuotantopäällikköä.

Tehtävässä vastaat tuotantomme suunnittelusta, johtamisesta sekä tuotantoprosessiemme kehittämisestä. Johdat innostavalla ja kehittämishakuisella otteella neljän tuotannon esihenkilön tiimiä sekä tuotannon henkilöstöämme. Toimitusvarmuutemme on yksi päätavoitteistasi, johon liittyen huolehdit mm. tilaus- ja toimitusketjusta, varastonhallinnasta sekä tuotantoteknologian kehittämisestä. Tuotantopäällikkönä kuulut Lemmikki Oy:n johtoryhmään ja olet osa tuote- ja laatukehitystiimiämme. Teet tiivistä yhteistyötä tuotantomme ohella tehdaspalvelupäällikön, laatu- ja tuotekehityspäällikön, myynnin ja markkinoinnin sekä ulkoisten sidosryhmiemme kanssa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä vahvaa taustaa tuotanto-organisaatioiden vastuutehtävistä. Ymmärrät hyvin korkealaatuisten tuotantoprosessien, laatujärjestelmien sekä kehitysprojektien vaatimuksia. Sinulla on aiempaa kokemusta tuotannon johtamisesta esihenkilön roolissa. Elintarviketeollisuuden ymmärrys sekä aiempi työkokemus auttavat sinua tehtävässä menestymisessä. Työskentelytyyliltäsi olet ripeästi tehtäviin tarttuva, yhteistyökykyinen sekä kehittämisorientoitunut henkilö. Sinulla on hyvät henkilöstön johtamistaidot ja luot helposti ympärillesi luottamusta. Pärjäät työssäsi myös englannin kielellä.

Olemme ketterä, alati kehitykseen satsaava yritys ja meillä on välitön tunnelma. Lemmikin huippulaatuiset tuotteet sekä konsernimme taustatuki mahdollistavat vahvan tulevaisuuden kehityksen. Työpaikkasi on Kuopiossa tehtaallamme ja työsi vaatii päivittäistä läsnäoloasi. Tehtävässäsi raportoit suoraan Lemmikki Oy:n toimitusjohtajalle. Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä tammi-helmikuussa 2022.

Lisätietoja tehtävästä antavat 19.11. klo 10–11 ja 23.11. klo 10–11 Eläinruokatehdas Lemmikki Oy:n toimitusjohtaja Janne Räsänen, puh. 040 820 5889. Ja lisäksi MPS Kuopion konsultit Hilkka Hirvasniemi, puh. 050 323 5193 sekä Anne-Maria Lehtinen, puh. 040 737 5116. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si hakupainikeen kautta 28.11.2021 mennessä.

Jätä tietosi alkaen ja viimeistään

Eläinruokatehdas Lemmikki Oy

 

Eläinruokatehdas Lemmikki Oy on yksi Suomen johtavista lemmikkieläinruokien valmistajista, jonka tuotantotilat sijaitsevat Kuopiossa. Olemme valmistaneet luonnonmukaisia korkealaatuisia lemmikkieläinten ruokia sekä luonnonlintujen ruokaa jo vuodesta 1986 lähtien. Lemmikki Oy kuuluu Voff Premium Pet Food -konserniin, joka on Euroopan johtava luonnonmukaisten premium-eläinruokien ja -herkkujen toimittaja. Groupiin kuuluvia yrityksiä löytyy Suomen lisäksi Saksasta ja Iso-Britanniasta. Suomessa tärkeimpiä asiakkaitamme ovat isot vähittäiskauppaketjut. Panostamme vahvasti myös vientimarkkinaan ja toimitamme tuotteitamme noin kymmeneen eri maahan ja olemme myös mukana kansainvälisillä messuilla. Liikevaihtomme on 8,5 miljoonaa euroa ja Kuopion tehtailla työskentelee yhteensä lähes 40 henkilöä tuotannon, markkinoinnin, myynnin ja tuotekehityksen parissa.

Johtavat tuotemerkkimme ovat Oscar, Tintin, Talvilintu ja Leo & Wolf – joiden valikoimasta löytyvät koirien ja kissojen raakaruuat, kuivaruuat, makkarat ja herkut sekä ainoat Suomessa valmistetut talisiementangot ulkolinnuille. Osoituksena korkeasta laadusta, eläinruokatehdas Lemmikki on ainut kotimainen eläinruokia valmistava yritys, jolle on myönnetty elintarviketurvallisuuden sertifikaatti FSSC 22000.

 

Sijainti: Kuopio
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!