Tuotantotyöntekijä (Aura)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

Tehtävänkuvaus

Haemme asiakkaallemme Aurassa sijaitsevaan tuotantolaitokseen vakituista tuotantotyöntekijää kumituoteteollisuuden pariin. Työ on vuorotyötä. Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit tehtävästä, niin lue alta lisää!

Toivomme sinulta

Sinulta löytyy reipas ja motivoitunut asenne uuden oppimiseen. Tehtävässä tarvitaan hyvää fyysistä kuntoa, sillä työ on ajoittain raskasta. Olet työotteeltasi oma-aloitteinen ja viihdyt itsenäisessä työssä. Työssä vaaditaan huolellisuutta sekä kädentaitoja, ja tarkkaa silmää tekemiseen. Edellytyksenä on hyvä suomen kielen osaaminen.

Työtehtävät

Tehtävänäsi on erilaisten kumituotteiden työstäminen. Työssäsi tulet käyttämään erilaisia koneita. Aikaisempi kokemus ei ole välttämätön, sillä sinut koulutetaan tehtävääsi alusta alkaen.  

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme aina osaamiseen perustuvan, kuitenkin vähintään kumiteollisuuden TES:n mukaisen palkkauksen. Kunnolliset työvälineet ovat kunnian asia, ja tiimimme tukee sinua kaikissa työsuhdeasioissa. 

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä soittamalla 0453501455/ Laura Österlund.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

Hakuaika alkaa:

Contio Henkilöstöpalvelut

Puhelin: 0453501455
Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Yliopistonkatu 31
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!