Tuotantotyöntekijä, Galena Pharma Oy

Galena Pharma Oy on suomalainen, sopimusvalmistukseen ja pakkauspalveluihin erikoistunut lääketehdas. Tuotantotiloissamme Kuopiossa valmistuvat erilaiset terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät tuotteet sopimuksen mukaan: lääkkeet, lääkinnälliset laitteet, ravintolisät, kosmeettiset valmisteet, eläinten hoitotuotteet sekä urheiluvalmisteet.

Kuopion yliopisto perusti Oy Galena Ltd:n vuonna 1996. Yritys siirtyi Yliopiston Apteekilta yksityiseen omistukseen vuonna 2011. Nykyisin Galena Pharma Oy työllistää 40 alan ammattilaista, joiden osaaminen näkyy korkeana laatuna hyvin tuotetussa kokonaispalvelussamme. Galena pyrkii investoimaan enemmän uusien ja innovatiivisten lääkinnällisten laitteiden kehittämiseen ja täyttämään edelleen sekä asiakkaiden että käyttäjien odotukset.

Etsimme asiakkaallemme Galena Pharma Oy:lle tuotantotyöntekijöitä.  

Millaista työtä on tarjolla?

Työsi tulee sisältämään lääketeollisuuden valmistus- ja pakkaustehtäviä. Tehtaallamme valmistuu monipuolisesti mm. erilaisia liuoksia, geelejä, voiteita, jauheita, tabletteja ja kapseleita. Pakkaamossa töitä tehdään sekä nykyaikaisilla automatisoiduilla pakkauskoneilla että perinteisemmin käsin pakkaamalla.

Työnkuvaan kuuluu lisäksi laitteistojen purkua, kasaamista ja puhdistamista sekä tuotantolinjojen asentamista ennen linjastolla tehtävää työtä. Työssä korostuukin tekninen osaaminen koneiden ja laitteiden parissa. Työt ovat suurimmaksi osaksi seisaaltaan tehtäviä, joka edellyttää sinulta hyvää fyysistä kuntoa. Kyseessä on prosessinomainen tuotantotyö, joten työtehtävät sisältävät paljon toisteisuutta. Tarjoamme motivoituneelle työntekijälle mahdollisuuden vaihteleviin tehtäviin ja työnkiertoon eri linjastoille.

Pääset osaksi avointa ja mukavaa työyhteisöä, jossa vallitsee yhteisen tekemisen meininki. Meillä Galenassa on alansa vahvoja ammattilaisia höystettynä hyvällä huumorilla, eli työpäivien aikana hymyn pilkahduksilta ei vältytä. Tuotannossa työskentelee tällä hetkellä noin 17 työntekijää.

Kyseessä on kiertävä 2-vuorotyö, joka tarkoittaa sitä, että neljän viikon jaksossa on yksi iltavuoroviikko. Työajat arkisin aamuvuorossa klo 7.00–15.00 ja iltavuorossa klo 14.00–22.00. Viikonloppuvuoroja ei tehdä. Työntekijöitä on iltavuoroissa 4-6 henkilöä, loput työskentelevät aamuvuoroissa. Työnjohto poistuu tehtaalta klo 17, mutta iltavuoroissa on paikalla aina kokeneita henkilöitä ja työnjohtajat tai tuotantopäällikkö on puhelimen päässä tavoitettavissa. Työpaikkasi sijaitsee Maljalahdessa, joten töihin pääsee näppärästi myös julkisilla kulkuneuvoilla.

Millaista tekijää etsimme?

Toivomme etsimältämme henkilöltä prosessiteollisuuden kokemusta koulutuksen tai työhistorian kautta. Tekninen osaaminen sekä koneiden ja laitteiden käyttötaito korostuvat työtehtävissä. 

Työ on suhteellisen fyysistä, joten hyvä peruskunto on edellytys. Luonteeltasi olet vastuullinen ja positiivinen sekä innokas kehittymään. Työskentelytyylisi on huolellinen ja tarkka. Olet osana tiimiä, mutta työskentelet itsenäisellä otteella.

Työ- ja perehdytysohjeet on laadittu suomen kielellä ja perehdytysprosessi pidetään suomeksi, joten kielitaitovaatimuksena on sujuva suomen kieli.

Työsuhdetiedot ja rekrytointiprosessi

Työsuhde on aluksi 6kk määräaikainen ATA-Henkilöstöpalveluiden kanssa. Mahdollisesta jatkosta tämän jälkeen sovitaan erikseen. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Käytössä on muovituote- ja kemiantuoteteollisuuden työehtosopimus sekä tuntipalkka. Palkkaus alkaen 10,68€/h (sisääntulopalkka). Aikaisempi työkokemus ja meillä työsuhteen aikana karttunut osaaminen vaikuttavat palkkaukseen positiivisesti.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimi pian. Potentiaalisimmat ehdokkaat etenevät toisen kierroksen haastatteluun Galena Pharmalle. 

Toivottavasti saamme sinusta uuden työkaverin!

Lisätietoja:

Janne-Pekka Pesonen
janne-pekka.pesonen@ammattitaitoa.fi
Puhelin 044 4914 588

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • prosessiteollisuuden tausta
  • Hyvä peruskunto
  • huolellisuus ja tarkkuus

Galena Pharma Oy

Puhelin: +358444914588
Sijainti: Sammonkatu 10, Kuopio
Logo

Tuotantotyöntekijä, Galena Pharma Oy

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!