Tuotantotyöntekijä Kangasalle

Etsimme asiakkaallemme Kangasalle pitkäkestoiseen työsuhteeseen

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ KOMPOSIITTIRAKENTAMISEN KOKOONPANOTEHTÄVIIN

Tehtävässä käsitellään hiili- ja lasikuitutuotteita. Työnjäljen tulee olla laadukasta, koska tehtävässä laatu on tärkeämpää kuin määrä. Kädentaidot ovat tehtävässä tärkeitä. Harrastuneisuus koneiden ja laitteiden suhteen on tehtävässä eduksi sekä alan ammattitutkinto, kuten puuseppä tai muu vastaava, jossa on opetultu työkalujen ja koneiden käyttöä. Saat hyvän perehdytyksen tehtävään. Valmistettavat tuotteet kuuluvat retkeilyyn.

Työ on 1-2 vuorotyötä, joka aloitetaan päivävuorolla. Työsuhde on pitkäkestoinen, aluksi määräaikainen vuokratyösuhde, jonka jälkeen mahdollisuus vakinaistua asiakkaamme kirjoille. Toivomme lisäksi pitkää sitoutumista tehtävään. Palkkaus alan työehtosopimuksen mukaan. 

Olemme työllistäneet asiakasyritykseemme useita osaajia ja heillä on vahva kasvutavoite tuleville vuosille. Pääset työskentelemään kohta valmistuvassa uusissa toimitiloissa mukavien erilaisten persoonien kanssa. Uskomme varmasti, että tulet viihtyään, joten ota reippaasti yhteyttä ja hae tehtävään.

Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa Hannele Könnömäelle, p. +358440339993 tai lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö hannele.konnomaki@valtagroup.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Kädentaidot

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!