Tuotantotyöntekijä kemianteollisuuteen, Ylöjärvi

Etsimme asiakkaallemme Ylöjärvelle vakituiseen työsuhteeseen TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ kemianteollisuuden pariin.

Tehtäviisi kuuluu tuotantolinjalla työskentelyä ja tuotteiden pakkausta. Työrytmi on vauhdikas, koska koneen toiminta määrittelee vauhdin. Tehtävää hoidetaan pääsääntöisesti seisten, mutta toisinaan voidaan myös tietyissä työpisteissä istua. Hakijalla ei välttämättä tarvitse olla aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta aiempi työkokemus jostain tuotannon vaihetyöstä katsotaan eduksi.

Varastossa on käytössä sisäkäyttöinen pinkkari, jota jokaisen tulisi osata käyttää ja mikäli et ole aiemmin käyttänyt, niin harjoitellaan.

Työaika on säännöllinen arkisin maanantaista torstaihin kello 8-16 ja perjantaisin työaikaa lyhynnetään tunnilla (39 h/viikossa).

Tehtävä alkaa heti ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä – älä siis epäröi ottaa yhteyttä! Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa Hannele Könnömäelle, p. +358440339993 tai lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö hannele.konnomaki@valtagroup.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!