Määräaikainen / Paljetie 2, Joensuu

Tuotantotyöntekijä / kokoonpanija

Hae tähän työpaikkaan

Rösch Oy on laadukkaiden lasiratkaisujen pioneeri. Perheyrityksen juuret juontavat vuoteen 1952, jolloin Rösch aloitti lasinjalostuksen Joensuussa. Monet merkittävät asiakkuutemme ympäri Suomen ovat kestäneet jo vuosikymmeniä.

Yrityksemme tunnetaan tinkimättömästä laadusta, henkilökohtaisesta palvelusta sekä täsmällisestä toimituksesta. Tarjoamme laadukkaat lasit sekä lasitustyöt yrityksille, rakennuttajille, ja yksityisille. Kokonaispalvelumme sisältää suunnittelun, valmistuksen sekä asennuspalvelun kaikkialle Suomeen.

Erikoisosaamistamme on eristyslasin ja laminoidun lasin valmistus. Automatisoitu tuotantotekniikka huolehtii siitä, että kaikki tuotteemme vastaavat tarkimpia mitoitus- ja laatukriteerejä. Lisäksi jokainen tuote tarkistetaan ennen toimitusta.

Etsimme Rösch Oy:lle tuotantotyöntekijää ja kokoonpanijaa.

Työtehtävät pitävät sisällään mm. alumiini- sekä teräsovien ja -ikkunoiden valmistukseen liittyviä työvaiheita, joista osa tehdään käsin ja osa koneita käyttäen. Toivomme hakijoilta aiempaa työkokemusta teollisuuden tehtävistä tai muuta vastaavaa työkokemusta, jossa kädentaidot ovat keskeisessä roolissa. Tehtävien suorittamisessa eduksi katsotaan myös hyvä tekniikan tuntemus sekä kyky tehdä töitä oma-aloitteisesti ja itsenäisesti.

Työskentely tapahtuu päivävuorossa. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä Rösch Oy:lle, niin jätä hakemus pikaisesti sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Olemme vahvalla henkilöstö- ja rekrytointialan kokemuksella varustettu hyvien tyyppien rekrytointiyritys. Huolehdimme työnantajavelvoitteista ja työntekijöistämme tinkimättömällä palveluperiaatteellamme.  Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää. Tutustu lisää www.hrmentor.fi

Maakunta: Pohjois-Karjala

Työpaikasta lyhyesti

  • Tuotantotyöntekijä / kokoonpanija, Määräaikainen
  • HR Mentor Oy, Paljetie 2, Joensuu
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Kädentaitoja
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • Kokemus teollisuuden tehtävistä
  • Tarkkuus
  • Huolellisuus

HR Mentor Oy

Hyvien tyyppien rekrytoija. Olemme palkittu ja vahvalla henkilöstö- ja rekrytointialan kokemuksella varustettu hyvien tyyppien rekrytointiyritys. Huolehdimme työnantajavelvoitteista ja työntekijöistämme tinkimättömällä palveluperiaatteellamme. Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää.

Puhelin: 050 323 8432
Sijainti: Paljetie 2, Joensuu
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!