Tuotantotyöntekijä kokoonpanotehtäviin Kangasalle

Etsimme asiakkaallemme Kangasalle pitkäkestoiseen työsuhteeseen

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ KOKOONPANOTEHTÄVIIN.

Tehtävässä käsitellään hiili- ja lasikuitutuotteita. Työnjäljen tulee olla laadukasta, koska tehtävässä laatu on tärkeämpää kuin määrä. Kädentaidot ovat tehtävässä tärkeitä. Harrastuneisuus koneiden ja laitteiden suhteen on tehtävässä eduksi, mutta saat opetuksen tehtäviisi kyllä, joten sinulla ei tarvitse olla aiempaan kokemusta

Työ on kaksivuorotyötä. Työsuhde on vakituinen ja alkaa vuokratyösuhteena, jonka jälkeen mahdollisuus työllistyä asiakkaan kirjoille. Toivomme lisäksi pitkää sitoutumista tehtävään. Palkkaus TES:n mukaan. 

Olemme työllistäneet asiakasyritykseemme useita osaajia ja heillä on vahva kasvutavoite tuleville vuosille. Pääset työskentelemään kohta valmistuvassa uusissa toimitiloissa mukavien erilaisten persoonien kanssa. Uskomme varmasti, että tulet viihtyään, joten ota reippaasti yhteyttä ja hae tehtävään.

Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa Hannele Könnömäelle, p. +358440339993 tai lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö hannele.konnomaki@valtagroup.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!