Tuotantotyöntekijä Nokialle

Oletko kätevä käsistäsi ja pidät tarkkuutta vaativasta hommasta?

Loistavaa! Nyt meillä on paikka juuri Sinulle!

Etsimme asiakkaallemme TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ  hammasakseleiden oikaisuun.

Oikaisu tehdään hydrauliikkaprässillä. Tehtävä vaatii hyviä kädentaitoja sekä tarkkuutta.

Tehtävä opetetaan sinulle kokeneemman työntekijän työparina ja saat kattavan perehdytyksen. Työtehtävä sopii hyvin työuransa alkutaipaleella olevalle henkilkölle, jolla on jo hieman kokemusta tuotannosta ja tehdasympäristöstä. Voit olla esimerkiksi valmistunut metallialalta tai muusta vastaavasta ammatillisesta koulutuksesta. Jos sinulla ei ole alan koulutustaustaa, voit olla esimerkiksi harrastuksiesi kautta kiinnostunut metallitöistä.

Työtä tehdään kokoaikaisesti 2-vuorossa ja valmius 3-vuorotyöhön on toivottavaa. Aikaisempi kokemus vuorotyöstä katsotaan eduksesi. Työssä menestyminen edellyttää aidon oppimisenhalun ja kiinnostuksen lisäksi hyvää fyysistä kuntoa. Tehtävässä on paljon toistoa ja nostoa vaativia työvaiheita. 

Työpaikan sijainnin vuoksi oma auto on välttämätön. Palkkaus on 14.81€/h sekä vuorolisät

Työ alkaa mahdollisimman pian 6kk määräaikaisena vuokratyösuhteena SOL Henkilöstöpalveluiden kautta. Määräajan jälkeen hyvällä tekijällä saattaa olla mahdollisuus jatkoon.

Tarjolla on vakaa työpaikka hyvämaineisessa yrityksessä, jossa ihmiset viihtyvät pitkään. Asiakkaamme on Suomen automatisoiduimpia tehtaita, jossa investoidaan kehitykseen ja työhyvinvointiin.

Kiinnostuitko?Tehtävään voit hakea sähköisen hakujärjestelmän kautta kohdasta Hae tähän työpaikkaan. Kerrothan hakemuksessa työtaustasi ja avainosaamisesi sekä miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään. Liitä mukaan ansioluettelo mahdollisine suosittelijoineen.

Kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa SOL Henkilöstöpalveluiden asiakkuuspäällikkö Elisabeth Porkka elisabeth.porkka@sol.fi  puh. 040-7030454

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 040-7030454
Sähköposti: elisabeth.porkka@sol.fi

Logo

Tuotantotyöntekijä Nokialle

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!