Tuotantotyöntekijä osa-aikainen

SOL Henkilöstöpalvelut Oy, 01730 Vantaa
Hae tähän työpaikkaan

Haemme asiakkaallemme Vantaalle Piispankylään

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ

Työtehtäviin kuuluu karkaisimon tuotannon kappaleiden panosten valmistelua ja purkua sekä laadunvalvontaa (metallin kovuusmittauksia).

Eduksesi katsotaan tarkka, ohjeita noudattava työskentelytapa ja kyky sietää rutiininomaista työtä.

Työ ei vaadi aiempaa työkokemusta lämmönkäsittelyn työtehtävistä, sillä työt alkavat kattavalla perehdytyksellä.

Työtä on tarjolla arkisin 8-16, 0-40 tuntia viikossa. Työvuorojen määrä vaihtelee viikottain, joten otathan tämän huomioon hakiessasi. Tarjolla määräaikaisuus alkuun loppuvuoden ajaksi, jonka jälkeen katsotaan tilanne jatkolle. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus sopimuksen mukaan, kuitenkin vähintään Teknologiateollisuuden (Metalliteollisuuden) työehtosopimuksen mukainen.
 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme ja liittämällä mukaan CV:si ja hakemuskirjeesi ja kerro meille, miksi juuri sinä olisit tähän tehtävään se sopivin. Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstöasiantuntija Anna Österholm, Puh. +358 50 598 8460, anna.osterholm@sol.fi


Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: määräaikainen, osa-aikainen

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Logo

Tuotantotyöntekijä osa-aikainen

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!