Tuotantotyöntekijä (Parainen)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

Tehtävänkuvaus

Haemme asiakkaallemme ripeitä tuotantotyöntekijöitä Paraisille. Töitä tehdään arkisin kolmessa vuorossa.  Työt alkavat maalis-huhtikuussa. Jos nautit rutiininomaisesta työskentelystä kivassa työporukassa, niin lue alta lisää!

Toivomme sinulta

Sinulla on työhön tarttuva ja oma-aloitteinen työote, eikä sinulla mene sormi suuhun kiireisinäkään hetkinä. Olet reippaalla asenteella töissä. Et kaihda käsillä tehtävää työtä. Olet myös huolellinen työnjälkesi ja laadun suhteen. Aikaisempi kokemus tuotantotöistä on valttia, muttei pakollista. Tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa. Olet perushyvässä fyysisessä kunnossa, koska työ on monipuolisen fyysistä ja askeliakin tulee aikalailla. Huomioi, että auto on pakollinen, koska julkiset eivät kulje työpaikalle!

Työtehtävät

Haemme työntekijöitä erilaisiin tuotannontehtäviin kuten koneen operaattoriksi ja kokoonpanoon. Kaikkiin tehtäviin perehdytetään työsuhteen alussa. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme osaamiseen perustuvan, vähintään Kemianteollisuuden TES:n mukaisen palkkauksen. Kunnolliset työvälineet ovat kunnian asia, ja tiimimme tukee sinua kaikissa työsuhdeasioissa. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia (jenna.jarvenpolku@contiopalvelut.fi), tai soittamalla arkisin (klo 14-16) 045 350 1455. Hakuprosessista vastaa Jenna Järvenpolku.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: vakituinen

Contio Henkilöstöpalvelut / Turku

Puhelin: 0453501455
Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Parainen
Logo

Tuotantotyöntekijä (Parainen)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!