Tuotantotyöntekijä (Piikkio Works Oy)

Piikkio Works Oy tarjoaa kokonaisia majoitusratkaisuja meri-, offshore- ja rakennusteollisuuden tarpeisiin. Ensimmäinen hyttitehdas perustettiin Piikkiöön, joka sijaitsee Lounais-Suomessa lähellä Turkua, jo vuonna 1982. Yli 30-vuotisen toimintansa aikana yhtiö on toimittanut yli 130 000 hyttiä ja kylpyhuoneyksikköä.

Piikkio Works Oy on erikoistunut valmistamaan räätälöityjä moduulihyttejä sekä kokonaisten hyttialueiden avaimet käteen ‑toimituksia kaikenlaisiin risteily- ja matkustaja-aluksiin sekä offshore- ja rakennusteollisuuden tarpeisiin.

Piikkio Works on MEYER TURKU OY:n tytäryhtiö.

Kurkkaa meistä lisää https://www.piikkioworks.fi/

 

Tehtävänkuvaus

Haemme asiakkaamme Piikkio Works Oy:n tuotantolaitokselle ripeitä tuotantotyöntekijöitä hyttien kalustuksen pariin. Työt alkavat sopimuksen mukaan elokuussa, ja kestävät joulukuuhun 2022, jonka jälkeen työt voivat jatkua myös seuraavan projektin parissa. Työaika on arkisin 7:00-15:30. Jos nautit rutiininomaisesta työskentelystä isossa työporukassa, niin klikkaa hakemukseen pikimmiten!

Toivomme sinulta

Etsimältämme henkilöltä löytyy intoa tehdä tiimityötä sekä kykyä toimia oma-aloitteisesti myös kiireisinä hetkinä. Sinulla on hyvät organisointitaidot ja paineensietokykyä, sillä työ vaatii aikataulujen noudattamista ja hyviä hoksottimia. Tarkka työnjälki ja työturvallisuuden huomioiminen ovat edellytyksenä tehtävässä. Kädentaitoja on hyvä löytyä, sillä työssä käytät erilaisia perustyökaluja. Aikaisemman kokemuksen tuotantotöistä katsomme eduksi.

Työtehtävät

Työnkuvaasi kuuluu hyttien kalustaminen tuotantolinjalla. Työtehtäviin perehdytetään työsuhteen alussa.

Tarjoamme sinulle

Pääset osaksi isoa ja kannustavaa työyhteisöä, jossa työtä tehdään suurella volyymilla. Toimit tärkeänä linkkinä osana suurien risteilyalusten valmistusta. Tarjoamme työntekijöille Teknologiateollisuuden TES:iä paremman palkkauksen sekä motivoivan, ansiotasoa huomattavasti nostattavan tuotantopalkkion.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia (laura.osterlund@contiopalvelut.fi), tai soittamalla arkisin (13-14) 0453501455. Hakuprosessista vastaa Laura Österlund.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 
 

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Contio Henkilöstöpalvelut / Turku

Puhelin: 0453501455
Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Yliopistonkatu 31
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!