Tuotantotyöntekijä (Piikkio Works)

Piikkio Works Oy tarjoaa kokonaisia majoitusratkaisuja meri-, offshore- ja rakennusteollisuuden tarpeisiin. Ensimmäinen hyttitehdas perustettiin Piikkiöön, joka sijaitsee Lounais-Suomessa lähellä Turkua, jo vuonna 1982. Yli 30-vuotisen toimintansa aikana yhtiö on toimittanut yli 130 000 hyttiä ja kylpyhuoneyksikköä.

Piikkio Works Oy on erikoistunut valmistamaan räätälöityjä moduulihyttejä sekä kokonaisten hyttialueiden avaimet käteen ‑toimituksia kaikenlaisiin risteily- ja matkustaja-aluksiin sekä offshore- ja rakennusteollisuuden tarpeisiin.

Piikkio Works on MEYER TURKU OY:n tytäryhtiö.

Kurkkaa meistä lisää https://www.piikkioworks.fi/

 

Tehtävänkuvaus

Haemme asiakkaamme Piikkio Works Oy:n tuotantolaitokselle ripeitä kokoonpanijoita eri tehtäviin. Työt alkavat heti sopivan tekijän löydyttyä ja kestävät joulukuuhun 2022, jonka jälkeen työt voivat jatkua myös seuraavan projektin parissa. Työaika on arkisin 7:00-15:30. Jos nautit rutiininomaisesta työskentelystä isossa työporukassa, niin klikkaa hakemukseen pikimmiten!

Toivomme sinulta

Sinulla on toimelias ja oma-aloitteinen asenne, eikä sinulla mene sormi suuhun kiireisinäkään hetkinä. Osaat organisoida työsi aikataulullisesti ja työnjälkesi on huolellista. Työskentelet tarkasti ja työturvallisuuden huomioon ottaen. Omaat hyvät kädentaidot ja osaat käyttää erilaisia perustyökaluja, kuten ruuvinväännintä. Aiemman kokemuksen kokoonpanotöistä katsomme eduksi.

Työtehtävät

Työtehtäviisi voi kuulua esim. hytin silikonisaumojen teko, kalustus tai muu kokoonpano. Tehtävä määräytyy kokemuksesi mukaan. Työtehtäviin perehdytetään työsuhteen alussa.

Tarjoamme sinulle

Pääset osaksi isoa ja kannustavaa työyhteisöä, jossa työtä tehdään suurella volyymilla. Toimit tärkeänä linkkinä osana suurien risteilyalusten valmistusta. Tarjoamme työntekijöille Teknologiateollisuuden TES:iä paremman palkkauksen sekä motivoivan, ansiotasoa huomattavasti nostattavan tuotantopalkkion.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia (laura.osterlund@contiopalvelut.fi), tai soittamalla arkisin (13-14) 0453501455. Hakuprosessista vastaa Laura Österlund.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 
 

Hakuaika alkaa:

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!