Tuotantotyöntekijä (Piikkiö)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

Tehtävänkuvaus

Haemme asiakkaallemme ripeitä tuotantotyöntekijöitä eri tehtäviin Piikkiöön. Työn aloituksesta sovitaan heti sopivan työntekijän löydyttyä ja töitä tehdään arkisin yhdessä vuorossa.  Työt alkavat kesäkuussa ja kestävät lokakuun alkuun asti. Jos nautit rutiininomaisesta työskentelystä isossa työporukassa, niin lue alta lisää!

Toivomme sinulta

Sinulla on toimelias ja oma-aloitteinen työote, eikä sinulla mene sormi suuhun kiireisinäkään hetkinä. Et kaihda käsillä tehtävää työtä ja pystyt toimimaan hyvin paineen alla. Työnjäljestäsi olet tarkka ja työturvallisuus on sinulle ykkösasia. Erilaiset perustyökalut pysyvät myös hyvin käsissäsi ja niiden käyttö on sinulle tuttua. Aikaisempi kokemus tuotantotöistä katsotaan eduksi.

Työtehtävät

Haemme työntekijöitä erilaisiin kokoonpanotehtäviin. Kaikkiin tehtäviin perehdytetään työsuhteen alussa. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme osaamiseen perustuvan, vähintään Teknologiateollisuuden TES:n mukaisen palkkauksen. Kunnolliset työvälineet ovat kunnian asia, ja tiimimme tukee sinua kaikissa työsuhdeasioissa. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia (jenna.järvenpolku@contiopalvelut.fi), tai soittamalla arkisin (klo 9-11) 045 350 1455. Hakuprosessista vastaa Jenna Järvenpolku.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Contio Henkilöstöpalvelut / Turku

Puhelin: 0453501455
Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Logo

Tuotantotyöntekijä (Piikkiö)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!