Tuotantotyöntekijöitä Punamustamedialle

Punamusta Media etsii Forssan toimipisteeseen osa-aikaisia tuotantotyöntekijöitä!

PunaMusta Media Oyj on kotimainen media-, näkyvyys-, paino- ja digitaalisen liiketoiminnan ammattilainen, jonka palveluksessa on 810 eri alojen osaajaa. Konsernin painoliiketoiminnan yhtiö PunaMusta palvelee asiakkaitaan muun muassa aikakaus- ja sanomalehtien, mainospainotuotteiden ja viestinnän materiaalien painamisessa sekä niiden suunnittelussa. PunaMusta Media Oyj:n medialiiketoiminta koostuu maakuntamedia Karjalaisesta, kuudesta paikallismediasta, kaupunkilehdestä sekä radiokanavasta.

Työtehtävä sisältää erinäisiä tehtäviä painokoneilla, materiaalin syöttämistä, niputusta sekä vaihtelevia varastotyötehtäviä.

Tehtävä sopii esimerkiksi opiskelijalle, sillä työvuoroja on vaihtelevasti.

Tehtävään perehdytetään, mutta aiemmasta työskentelystä vastaavissa tehtävissä on hyötyä.

Perehdytys aloitetaan lokakuun alkupuolella ja varsinaiset työt alkavat lokakuun aikana.

Työssä edellytetään tarkkuutta, sorminäppäryyttä sekä nopeutta. Toivomme lisäksi reipasta työotetta sekä oma-aloitteisuutta.

Töitä tehdään kahdessa vuorossa (aamu ja ilta) ja työsuhde on alkuun vuoden loppuun.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi tulemaan ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Essi Pitkänen p. 050 475 2050, essi.pitkanen@sol.fi

SOL tarjoaa työntekijöille koeajan jälkeen liikuntaedun, jonka arvo omavastuun jälkeen on max. 240 €/vuosi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälisesti toimiva suomalainen palvelualan perheyritys, jonka keskiössä on aurinkoisen tyytyväinen asiakas ja iloinen työn tekeminen.

 

Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista.  
 

SOL KONSERNI

Iloisiin SOLilaisiin kuuluu turvallisuusalan, kiinteistönhuollon, talotekniikan, puhtaanapidon ja tekstiilihuollon ammattilaisia. Lisäksi tarjoamme henkilöstövuokrauspalveluja joustavasti eri toimialoille.

Arvostamme osaamista ja ammattitaitoa. Vahva osaaminen taataan räätälöidyillä perehdytyksillä, sisäisillä koulutuksilla sekä oppilaitosyhteistyöllä. Myös eteneminen on mahdollista erilaisten urapolkujen avulla. Työssäsi sinua kannustaa ja tukee oma esihenkilösi sekä koko tiimi.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. SOL Life-ohjelman avulla kehitämme työhyvinvointia sekä panostamme työntekijöidemme työturvallisuuteen.

Lue lisää toimintamme vastuullisuudesta ja tarinastamme.

https://henkilostopalvelut.sol.fi/

Puhelin: 0504752050
Sähköposti: essi.pitkanen@sol.fi
Sijainti: Forssa

Logo

Tuotantotyöntekijöitä Punamustamedialle

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!