Tuotantotyöntekijä (Posirol Oy, Rauma)

Posirol Oy perustettiin vuonna 2011, ja se sijaitsee Raumalla, Suomen neljänneksi vanhimmassa kaupungissa, Pohjanlahden itärannalla. Reikänauhat ja teräsvanteet valmistetaan Posirol-brändin alla sekä asiakkaiden omilla brändeillä. Posirolin konekanta koostuu pääasiassa epäkeskopuristinlinjoista, roboteista sekä kokoamis- ja pakkausautomaatiosta.

Meidän kanssamme työskentely on helppoa. "Posirolin kanssa et saa päänsärkyä", kuten monet asiakkaamme sanovat. Me kysymme, kuuntelemme ja opimme. Kehittäessämme konseptiamme olemme käyneet lukuisia keskusteluja ilmastointi-, sähkö- ja suunnittelualan ammattilaisten, tukkuliikkeiden, kauppiaiden ja logistiikka-alan ammattilaisten kanssa. Jokainen kivi on käännetty varmistaaksemme, että palvelu- ja tuoteominaisuudet yhdessä ainutlaatuisen pakkausratkaisun kanssa vastaavat asiakkaiden odotuksia.


Tehtävänkuvaus

Haemme asiakkaallemme Posirol Oy:lle Raumalle tuotantotyöntekijää. Työnkuvaasi kuuluu tuotantolinjalla toimiminen ja linjaston koneiden käyttö. Tehtäviisi kuuluu raaka-aineiden täyttö, valmiiden tuotteiden pakkaaminen ja tarroittaminen, sekä yksinkertaiset huollot linjastolla. Töitä tehdään maanantaista perjantaihin kahdessa vuorossa. Aamuvuoro on klo 6-14 ja iltavuoro on klo 14-22. Viikottainen työaika on 37,5h. Työpaikka sijaitsee Rauman koillispuolella ja sinne kulkee Rauman keskustasta 10min. autolla. Työt alkavat 6 kuukauden määräaikaisuudella, jonka jälkeen sopivalle työntekijälle tarjotaan vakituista paikkaa. Otamme tekijöitä haastatteluun jo hakuaikana, joten jätäthän oman hakemuksesi pikimmiten!

Toivomme sinulta

Etsimme reippaan ja oma-aloitteisen asenteen omaavia tekijöitä vakituiseen pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Voit olla työurasi alkumetreillä tai tuotantotyön ammattilainen: tässä työssä asenne ratkaisee! Työ ei ole fyysisesti hirveän raskasta, mutta askelia tulee päivän aikana ja nopeus on valttia. Hyvä fyysinen kunto on siis oltava. Arvostamme aikaisempaa kokemusta tuotantotyöntehtävistä ja erityisesti tuotantolinjojen huoltotöistä: et jää tumput suorina seisomaan, mikäli koneistoon tulee joku tenkkapoo. Sinulla on siis jonkinlaista teknistä osaamista ja olet kiinnostunut koneista ja tuotannon prosesseista. Sinulla on hoksnokkaa ja kykyä ongelmanratkaisuun. Vähintään perustason suomen kielen osaamista edellytetään.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme lähtökohtaisesti Teknologiateollisuuden TES:n mukaisen palkkauksen, mutta palkka on myös neuvoteltavissa kokemuksen mukaan. Lisäksi on ajoittain mahdollista saada bonus kun pääsemme tavoitteisiin.

Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia (jenna.jarvenpolku@contiopalvelut.fi), tai soittamalla arkisin (klo 14-16) 045 350 1455. Hakuprosessista vastaa Jenna Järvenpolku.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: vakituinen

Posirol Oy

Puhelin: 0453501455
Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Rauma
Logo

Tuotantotyöntekijä (Posirol Oy, Rauma)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!