Tuotantotyöntekijä Riihimäelle

Etsimme asiakkaallemme sahateollisuuteen Riihimäelle kesän ajalle

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ

Työtehtävät vaihtelevat osastosta riippuen sahatavaran tuotantolinjaston hoito- ja valvontatehtävistä erilaisten laatikoiden ja kehikoiden valmistus- ja kokoonpanotehtäviin.

Aiempi kokemus sahateollisuuden tuotantotyöstä tai - koneiden käytöstä ei ole välttämätöntä, sillä tehtäviin annetaan riittävä perehdytys. Toivomme kuitenkin hakijalta valmiutta eri työkalujen ja koneiden käyttöön. Edellytämme työnhakijalta hyvää työmotivaatiota, luotettavuutta ja oma-aloitteisuutta. Siedät rutiininomaista työtä meluisessa työympäristössä ja omaat hyvän fyysisen kunnon.

Töitä tehdään arkisin kahdessa vuorossa klo 6-23 välillä.

Työt alkavat soveltuvan henkilön löydyttyä ja kestävät kokoaikaisina elokuun loppuun asti. Mahdollisuus myös pidempiaikaisempaan työsuhteeseen. Palkkaus mekaanisen metsäteollisuuden työehtosopimuksen mukaisesti.

Kiinnostuitko? Odotamme hakemustasi sähköisen järjestelmämme kautta. Lisääthän hakemukseesi vähintään lyhyen kuvauksen itsestäsi sekä työkokemuksestasi tai CV:n. 

Lisätietoja työtehtävästä: kalle.puolakka@sol.fi

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö, kokoaikainen

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: kalle.puolakka@sol.fi
Sijainti: Riihimäki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!