Tuotantotyöntekijä (Uusikaupunki)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

Tehtävänkuvaus

Haemme asiakkaallemme useampaa tuotantotyöntekijää metallialan tuotantotöiden pariin Uuteenkaupunkiin. Työt alkavat heti sopivan työntekijän löydyttyä ja töitä tehdään kahdessa vuorossa. Töitä on tarjolla aluksi kesän ajan kestävässä määräaikaisuudessa, ja jatko syksyn puolella on myös mahdollinen. Jos nautit rutiininomaisesta työskentelystä isossa työporukassa, niin lue alta lisää!

Toivomme sinulta

Sinulla on toimelias ja oma-aloitteinen työote, eikä sinulla mene sormi suuhun kiireisinäkään hetkinä. Et kaihda käsillä tehtävää työtä ja pystyt toimimaan hyvin paineen alla. Työnjäljestäsi olet tarkka ja työturvallisuus on sinulle ykkösasia. Erilaiset perustyökalut pysyvät myös hyvin käsissäsi ja niiden käyttö on sinulle tuttua. Pääset kulkemaan työmatkat autolla, sillä julkiset eivät kulje perille asti.

Aikaisempi kokemus tuotantotöistä konepajaympäristössä, tai muu kokemus metallin parista katsotaan suureksi eduksi. Tehtäviin opetetaan, joten aiempi kokemus ei ole välttämätön. Työssä pärjää timanttisella asenteella.

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme osaamiseen perustuvan, vähintään Teknologiateollisuuden TES:n mukaisen palkkauksen. Kunnolliset työvälineet ovat kunnian asia, ja tiimimme tukee sinua kaikissa työsuhdeasioissa. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia (laura.osterlund@contiopalvelut.fi), tai soittamalla arkisin (13-14) 0453501455. Hakuprosessista vastaa Laura Österlund.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

 

Hakuaika alkaa:

Contio Henkilöstöpalvelut

Puhelin: 0453501455
Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Yliopistonkatu 31
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!