Tuotantotyöntekijä Ylöjärvelle

Etsimme asiakkaallemme Ylöjärvelle

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ.

Asiakasyrityksemme valmistaa ja suunnittelee kylmälaitteita vankalla kokemuksella. Yrityksen tuotemerkki on tunnettu laadustaan ja luotettavuudestaan.

Tuotantotyöntekijänä työskentelet polyuretaanielementtien valmistustehtävissä. Työtä tehdään nykyaikaisissa tuotantotiloissa. 

Työssä tarvitaan tarkkaa ja huolellista työotetta, hyviä kädentaitoja sekä ongelmanratkaisukykyä. Työhön sisältyy paljon käsityövaiheita, joten työkalujen käyttötaidosta on hyötyä. Kuvienlukutaito sekä aikaisempi työkokemus tuotantoympäristöstä katsotaan eduksi.

Tärkeimpiä ominaisuuksia etsimässämme henkilössä ovat aktiivinen asenne ja aito kiinnostus valmistavaan teollisuuteen. Toivomme että sinulla on työmotivaatio kohdillaan, haluat oppia uutta sekä kehittyä työntekijänä jatkuvasti. 

Työ on kokoaikainen 2-vuorotyö, 40h/vk. Päivävuoro on ma-pe klo 6-14 ja iltavuoro ma-to klo 14-24. Työsuhde on koeajan verran 6kk määräaikainen työsuhde, jonka jälkeen sinulla on erinomainen mahdollisuus vakinaistua yrityksen kirjoille. 

Kyseessä on pitkät perinteet omaava yritys, joka on reilu ja hyvä työpaikka!

Tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.valtagroup.fi. Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa Satu Kivekkäälle, p. 0401399993 tai lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö satu.kivekas@valtagroup.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!