Tuotantotyöntekijä, Ylöjärvi

Etsimme asiakkaallemme Porkka Finland Oy:lle 

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ.

Ylöjärvellä sijaitsevassa tehtaassa valmistetaan Porkka Walk-In kylmä-, pakaste- ja puhdashuoneita sekä modulaarisia Step-in -huoneita elintarvikkeille. Työtehtäväsi pitävät sisällään polyuretaanielementtien valmistusta nykyaikaisissa tuotantotiloissa. Työssä on paljon käsityövaiheita, joten työkalujen käyttötaidosta on hyötyä.

Työssä tarvitaan hyvää ongelmanratkaisukykyä, tarkkuutta ja kädentaitoja. Eduksi katsotaan aikaisempi työkokemus tuotantoympäristöstä sekä kuvienlukutaito.

Tärkeimmät ominaisuutesi ovat asenne ja aito kiinnostus valmistavaan teollisuuteen sekä jatkuva halu oppia uutta. 

Työ on kokoaikainen 2-vuorotyö, 40h/vk. Päivävuoro on ma-pe klo 6-14 ja iltavuoro ma-to klo 14-24. Työsuhde on koeajan verran 6kk määräaikainen työsuhde, jonka jälkeen sinulla on erinomainen mahdollisuus saada vakipaikka. Kyseessä on pitkät perinteet omaava yritys sekä reilu ja hyvä työpaikka.

Tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.valtagroup.fi. Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa Satu Kivekkäälle, p. 0401399993 tai lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö satu.kivekas@valtagroup.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!