Tuotantotyöntekijä

SOL Henkilöstöpalvelut Oy
Hae tähän työpaikkaan

Tuotantotyöntekijä

Haluatko olla osana vastuullisessa ja isossa elintarviketeollisuuden yrityksessä yhdessä tuottamassa kestävää ja terveellistä ruokaa monen kuluttajan ruokapöytään?  

Etsimme asiakasyrityksellemme sitoutuneita tuotantotyöntekijöitä tarvittaessa töihin kutsuttavaan työsuhteeseen. Työtehtävät ovat pakkauslinjaston valvontatehtäviä sisältäen laadunvalvontaa, prosessin sujuvuuden varmistamista ja työpisteen siistinä pitämistä. Työ on itsessään selkeää, mutta vaatii hakijalta pitkäjänteisyyttä sekä kykyä työskennellä tarkkaavaisesti koko vuoron ajan hyvän laadun varmistamiseksi. Työvuoron aikana seistään paljon, mikä edellyttää riittävää peruskuntoa ja kestävyyttä.

Töitä tehdään kolmessa vuorossa ja niitä tehdään myös viikonloppuisin. Aamuvuoro klo 6-14, iltavuoro 14-22 ja yövuoro 22-06. Tarjotut työt voivat olla yksittäisiä vuoroja tai muutaman päivän ajanjaksoja aina tarpeen mukaan. Vuorot voivat tulla tarjolle nopeallakin syklillä, joten edellytämme hakijalta valmiutta reagoida niihin ripeästi.

Akaisempi kokemus vastaavasta työstä ei ole välttämätön, sillä työhön perehdytetään hyvin. Tehdas-/teollisuusympäristön prosessien ymmärtäminen katsotaan eduksi. Hakijalta toivotaan toimeentarttuvaa sekä reipasta asennetta, itseohjautuvuutta, huolellisuutta sekä ymmärrystä hygieniavaatimuksista elintarviketeollisuudessa.

Työt alkavat kattavalla perehdytysjaksolla heinäkuun puolesta välistä eteenpäin ja jatkuvat siitä eteenpäin aina tarpeen mukaan.

Palkkaus määräytyy Elintarvikealan TES:n palkkaryhmien mukaisesti, mikä on minimissään 11,30 € / t kokemus-, palveluvuosi- ja vuorolisät lisäksi huomioiden.

Jätäthän hakemuksesi ja CV:si heti oheisen linkin kautta, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme käsittele lainkaan.

 


Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Osa-aikainen

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Suomea työkielenä
  • Itseohjautuvuutta
  • Tarkkaavaisuutta
  • Huolellisuutta

Tarjoamme

  • Smartum-liikuntasaldo
  • Työterveyshuolto

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälisesti toimiva suomalainen palvelualan perheyritys, jonka keskiössä on aurinkoisen tyytyväinen asiakas ja iloinen työn tekeminen.

 

Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista.  
 

SOL KONSERNI

Iloisiin SOLilaisiin kuuluu turvallisuusalan, kiinteistönhuollon, talotekniikan, puhtaanapidon ja tekstiilihuollon ammattilaisia. Lisäksi tarjoamme henkilöstövuokrauspalveluja joustavasti eri toimialoille.

Arvostamme osaamista ja ammattitaitoa. Vahva osaaminen taataan räätälöidyillä perehdytyksillä, sisäisillä koulutuksilla sekä oppilaitosyhteistyöllä. Myös eteneminen on mahdollista erilaisten urapolkujen avulla. Työssäsi sinua kannustaa ja tukee oma esihenkilösi sekä koko tiimi.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. SOL Life-ohjelman avulla kehitämme työhyvinvointia sekä panostamme työntekijöidemme työturvallisuuteen.

Lue lisää toimintamme vastuullisuudesta ja tarinastamme.

https://henkilostopalvelut.sol.fi/

Logo

Tuotantotyöntekijä

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!