Vakituinen / Puumestarintie 31

Tuotantotyöntekijä

Hae tähän työpaikkaan

Olemme vuonna 1991 Joensuussa perustettu yritys, joka valmistaa korkealaatuisia kotimaisia MSE-ikkunoita. Kaksipuitteisten puu-alumiini-ikkunoiden valmistuksessa käytämme pitkälle automatisoituja tuotantolinjoja, jotka takaavat laadukkaan ja mittatarkan lopputuotteen. Karelia Ikkunat tuovat asuntoihin valoisuutta, viihtyisyyttä ja energiatehokkuutta.

Yrityksemme on laajentunut paikallisesta yrityksestä valtakunnalliseksi tekijäksi, mutta juuremme ja tuotantomme ovat pysyneet syvällä Joensuussa. Sekä paikallisuus sekä ekologisuus ovat meille tärkeitä arvoja jo materiaalin hankinnasta lähtien.

Nyt on tarjolla vakituisia tuotantotyöntekijän paikkoja Karelia Ikkuna Oy:n Hammaslahden tehtaalle! Tuotantotyöntekijät työskentelevät monipuolisissa ja helposti opittavissa kokoonpanotuotannon tehtävissä.

HUOM! Työtehtäviin annetaan hyvä perehdytys, joten aikaisempi kokemus teollisuuden tehtävistä ei ole välttämätöntä.

Karelia Ikkuna Oy on panostanut henkilöstön osaamiseen sekä tehtaiden tuotantolinjojen automatisointiin. Pitkälle automatisoitu tuotanto helpottaa työntekijöiden työtaakkaa ja samalla varmistaa laadukkaiden puisten ikkunapuitteiden valmistuksen sujuvasti ja virheettömästi.

Työt alkavat porrastetusti elokuussa 2022. Työskentely tapahtuu arkisin 3-vuorossa, jossa työvuorot vaihtuvat viikoittain (aamuvuoro klo 6-14, iltavuoro klo 14-22 ja yövuoro klo 22-06).

Työsuhteessa noudetaan puusepänteollisuuden työehtosopimusta. Voit esittää myös palkkatoiveesi työhakemuksen yhteydessä. Koeajan jälkeen työntekijät pääsevät myös tuotantopalkkion piiriin, joka nostaa tulotasoa.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä Karelia Ikkunalle, niin jätä hakemus pikaisesti! Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

Hakuprosessi: HR Mentor hoitaa hakuprosessin ensimmäisen vaiheen eli työhakemusten käsittelyn, lisätietoihin vastaamisen sekä ensimmäisen haastattelukierroksen. Tämän jälkeen Karelia Ikkuna Oy hoitaa mahdolliset jatkohaastattelut ennen lopullisia työntekijävalintoja. Työt alkavat elokuussa 2022 ja töiden aloitusajankohdasta on mahdollista sopia tapauskohtaisesti.

Lisätietoja arkisin klo 9-15: Ville Väänänen, p. 050 323 8432 tai ville.vaananen@hrmentor.fi

Olemme vahvalla henkilöstö- ja rekrytointialan kokemuksella varustettu hyvien tyyppien rekrytointiyritys. Huolehdimme työnantajavelvoitteista ja työntekijöistämme tinkimättömällä palveluperiaatteellamme.  Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää. Tutustu lisää www.hrmentor.fi

Työpaikasta lyhyesti

  • Tuotantotyöntekijä, Vakituinen
  • HR Mentor Oy, Puumestarintie 31
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • 3-vuorotyövalmius
  • Tarkkuus
  • Motivaatio uuden oppimista kohtaan

Lisäksi eduksesi on:

  • Kädentaidot
  • Aikaisempi kokemus teollisuuden tehtävistä

HR Mentor Oy

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi - sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisäpiiri-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja. Tutustu lisää www.hrmentor.fi

Puhelin: 050 323 8432
Sähköposti: info@hrmentor.fi
Sijainti: Puumestarintie 31
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!