Tuotantotyöntekijä

SOL Henkilöstöpalvelut Oy
Määräaikainen
Haku alkaa ja päättyy

Haluaisitko päästä tekemään kotimaisia ovia suomalaisiin koteihin? Etsimme asiakasyrityksellemme Kaskipuulle tuotantotyöntekijöitä ovien panelointiin!

Sesongin jatkuessa etsimme lisää vahvistusta Kaskipuun tuotantotiimiin. Tuotannossa työtehtäviin sisältyy erilaisia ovituotannon tehtäviä, kuten lasitusta, ovien varustelua, tiivisteiden laittamista ja pakkaamista. Etsimme juuri nyt vahvistusta ovien panelointitehtäviin ja tässä työssä tärkein työvälineesi on naulapyssy. Työpaikka sijaitsee Ylikiimingissä. Töitä on arkisin maanantaista perjantaihin ja työ on kaksivuorotyötä.

Etsimme hyvää asennetta ja kiinnostusta alan tehtäviin, sillä työtehtäviin tarjotaan kattava ja huolellinen perehdytys. Odotamme hakijalta reipasta asennetta ja hyvää fyysistä kuntoa. Eduksi katsomme rakennusalan koulutuksen ja kokemuksen tuotantotöistä. Myös kokemus työkalujen käytöstä katsotaan eduksi. Laita siis rohkeasti hakemusta tulemaan!

Jos sinulle jäi kysyttävää, minut tavoittaa arkisin kello 8-16 puhelimitse 0405302679 / sähköpostitse elli.tuominen@sol.fi.

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Ota yhteyttä:

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!