Tuotantotyöntekijä

Yrityksen voimakkaan kasvun johdosta on meillä tarve lisätä tuotantomme kapasiteettiä. Tarjoamme mielenkiintoisen työn yhdessä Euroopan merkittävimmistä lämmityselementtejä valmistavassa yrityksessä.

Työtehtävät sisältävät erilaisia kokoonpanotehtäviä sekä/tai koneenhoitoa. Työnkuvaasi kuuluu osaltasi vastata tuotannon työvaiheiden kirjauksista toiminnanohjausjärjestelmään. Työssäsi pääset tekemään itsenäisesti töitä, jonka ansiosta voit kerryttää hyvää työkokemusta tulevaisuutta varten. Työ on 2- ja 3-vuorotyötä.

 

Olimme mukana TE-Livessä, jossa esittelimme Lovalia ja tuotantotyöntekijän työtehtäviä. Voit tutustua meihin alla olevna linkin kautta.

TE-Live

 

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • 18-vuoden ikä

Lisäksi eduksesi on:

  • Hyvä asenne
  • Reipas työote
  • Tarkkuus

Tekninen alan koulutus tai aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Me koulutamme työhön.

Tarjoamme

  • Oma henkilöstöravintola
  • Liikunta- ja kulttuurisetelit

Loval

Vuonna 1960 perustettu Loval Oy on kasvanut merkittäväksi lämmityskomponenttien valmistajaksi ja työllistää nykyisin lähes 300 henkilöä.

Loval Oy on ollut vuodesta 1995 lähtien osa ruotsalaista Nibe Industrier- ryhmää.

Yli 85 % Lovalin tuotteista menee vientiin ja päävientimaita ovat Saksa, Ruotsi, Sveitsi ja Iso-Britannia. Lämmitysvastuksia, lämmönsiirtimiä ja
kokonaisia lämmitysratkaisuja viedään myös maailmanlaajuisesti.

Vuosikymmeniä kestäneen toimintamme aikana olemme kehittäneet ydinosaamistamme ja laajentaneet toimintaamme menestyksekkäästi myös monille uusille tuotealueille kuten BioScience -, Laboratory- ja Medical-laitteet.
Pitkäaikaisten asiakasuhteiden ylläpito perustuu jatkuvaan kehittämiseen, innovatiiviseen toimintaan ja optimoituihin teknisiin ratkaisuihin.

Sijainti: Linnunrata 4, Loviisa
Logo

Tuotantotyöntekijä

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!