Vesannontie 7, Keitele

Tuotantotyöntekijä

Hae tähän työpaikkaan

Sepa Oy on vuonna 1982 perustettu perheyritys, joka on kasvanut Suomen merkittävimmäksi ja nykyaikaisimmaksi kattoristikoiden valmistajaksi. Tämän myötä olemme myös toimialan yksi suurimmista koko Euroopassa. Yrityksen tehdas sijaitsee Keiteleellä.

Eri tyyppisten kattoristikoiden lisäksi valmistamme posi-palkkeja, paloristikoita, runkokehiä, siltamuotteja, meluesteitä sekä sääsuojia. Asiakkaitamme ovat Suomen suurimmat talotehtaat ja infrarakentajat, rakennus- ja tukkuliikkeet sekä yksityisasiakkaat.

Toimialan markkinajohtajuus Suomessa on meille kunnia-asia ja jokapäiväisen tekemisen asettama haaste. Laadukkaan toimintamme kulmakivenä ovat osaava ja motivoitunut henkilökunta, oma suunnitteluosasto ja nykyaikaisimmat tuotantovälineet.

Sepa Oy ja HR Mentor Oy tekevät yhteistyötä rekrytoinnin tiimoilta ja nyt haemme tuotantotyöntekijöitä tuotannon eri tehtäviin, ensisijaisesti kattoristikoiden ja elementtien valmistukseen.

Rakennus- tai puualan kokemus katsotaan eduksi, mutta reipas tiimihenki ja työtä pelkäämätön asenne ovat meillä tärkeämpiä menestyksen avaimia. Työskentelemme pienissä tiimeissä ja annamme työhön hyvän perehdytyksen ja tietenkin saat koko tiimin tuen. Vaikka tehdas ja tuotannon eri työvaiheet ovat pitkälti automatisoituja, työ sisältää silti vaiheita, joissa hyvä fyysinen kunto auttaa. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja alkavat aluksi määräaikaisena työsuhteena HR Mentorin kautta. Työskentelemme pääsääntöisesti arkisin kahdessa vuorossa klo 6-14:30 tai 14:45-22:15.

Lisätietoja: arkisin klo 8-16 Päivi Savolainen p. 050 555 9127

Olemme palkittu ja vahvalla henkilöstö- ja rekrytointialan kokemuksella varustettu hyvien tyyppien rekrytointiyritys. Huolehdimme työnantajavelvoitteista ja työntekijöistämme tinkimättömällä palveluperiaatteellamme.  Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää. Tutustu lisää www.hrmentor.fi

Maakunta: Pohjois-Savo

Työpaikasta lyhyesti

  • Tuotantotyöntekijä
  • HR Mentor Oy, Vesannontie 7, Keitele
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Kokemusta rakennus- tai puualasta
  • 2-vuorotyövalmius

Lisäksi eduksesi on:

  • Tiimityötaito
  • Halu oppia uutta

HR Mentor Oy

Hyvien tyyppien rekrytoija. Olemme palkittu ja vahvalla henkilöstö- ja rekrytointialan kokemuksella varustettu hyvien tyyppien rekrytointiyritys. Huolehdimme työnantajavelvoitteista ja työntekijöistämme tinkimättömällä palveluperiaatteellamme. Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää.

Puhelin: 050 555 9127
Sähköposti: info@hrmentor.fi
Sijainti: Vesannontie 7, Keitele

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!