Tuotantotyöntekijä

Haemme asiakkaamme ripeitä tuotantotyöntekijöitä eri tehtäviin.

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

 

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

contiopalvelut.fi

FB / IG @contiopalvelut

Yliopistonkatu 31, 3.krs, Turku.

 

Tehtävänkuvaus

Haemme asiakkaallemme ripeitä tuotantotyöntekijöitä eri tehtäviin. Työt alkavat heti sopivan työntekijän löydyttyä ja töitä tehdään kahdessa vuorossa. Työn alustava kesto on 6 kk, jonka jälkeen hyvälle tekijälle tarjotaan vakituista paikkaa. Jos nautit rutiininomaisesta työskentelystä isossa työporukassa, niin klikkaa hakemukseen pikimmiten.

Toivomme sinulta

Sinulla on toimelias ja oma-aloitteinen työote, eikä sinulla mene sormi suuhun kiireisinäkään hetkinä. Et kaihda käsillä tehtävää työtä ja pystyt toimimaan hyvin paineen alla. Työnjäljestäsi olet tarkka ja työturvallisuus on sinulle ykkösasia. Erilaiset perustyökalut pysyvät myös hyvin käsissäsi ja niiden käyttö on sinulle tuttua.

Työtehtävät

Haemme työntekijöitä erilaisiin tehtäviin. Kaikkiin tehtäviin perehdytetään työsuhteen alussa, joten aiempi kokemus alalta ei ole välttämätöntä, mutta katsotaan eduksi. Voit olla esimerkiksi raskaan kaluston asentaja, sähköasentaja, rakennustyöntekijä, metallialan osaaja, maalari tai muuten vain kiinnostunut tuotantotyöstä. Tärkeintä on asenteesi!

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle Teknologiateollisuuden TES:iä paremman palkkauksen, sekä kunnolliset työvälineet. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

 

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia (laura.osterlund@contiopalvelut.fi), tai soittamalla arkisin 0453501455. Hakuprosessista vastaa Laura Österlund.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! Anna meidän siis auttaa uuden työn löytämisessä, ja navigoi sivullemme https://www.contiopalvelut.fi/tyonhakijalle, täytä lyhyt lomake, ja kerro mielenkiinnon kohteistasi!

 

Hakuaika alkaa:

Contio Henkilöstöpalvelut

Puhelin: 0453501455
Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Yliopistonkatu 31
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!