Tuotantotyöntekijä

SOL Henkilöstöpalvelut Oy
Määräaikainen
Haku alkaa ja päättyy

Haemme asiakkaallemme Haapajärvelle

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ.

Työ alkaa mahdollisimman pian. Työ on pääsääntöisesti 2-vuorotyötä. Työn alustava kesto on vuoden loppuun, mutta jatko on mahdollinen. Tarjoamme sinulle täydet viikkotunnit arkipäivisin.

Etsimme työntekijää, jolta löytyy motivaatiota ja tarkkuutta. Emme vaadi tehtävään tiettyä koulutusta tai työkokemusta, reipas asenne ja halu tehdä työ hyvin riittää.

Mikäli tunnistit itsesi, jätä hakemuksesi jo tänään, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja saat sähköpostitse janne.maatta@sol.fi

 

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!