Tuotantotyöntekijä, Jyväskylä

Haemme teollisuudessa toimivalle asiakkaallemme kokoonpanijaa Jyväskylään.  

Työtehtäviisi kuuluvat teollisuuteen menevien hydrauliikkaletkuasennelmien valmistaminen. Työ pitää sisällään määrämittaan sahaamista / katkaisua, liittimien puristamista kiinni letkuihin sekä vastakappaleiden kiinnittämistä. Lisäksi tehtävään sisältyvät pakkaaminen sekä varastointi.

Odotamme sinulta:
-oma-aloitteisuutta, tarkkuutta ja reipasta asennetta
-aiempi kokemus tuotanto-/kokoonpanotehtävistä on eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä

Tarjoamme:
-perehdytyksen tehtävään sekä huippu työkaverit
-itsenäisen työnkuvan sekä päivätyön

Palkkaus kaupan alan varastotyöntekijöitä koskeva tes. Työpaikka sijaitsee Jyväskylässä. Työ alkaa heti soveltuvan hakijan löydyttyä.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 0503761988
Sähköposti: heini.lauttaanaho@sol.fi
Sijainti: Jyväskylä

Logo

Tuotantotyöntekijä, Jyväskylä

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!